Güncellemeler
1 ay
dovmecim (piercingimi delen kisi) ile konustum yarın kontrol edecek doku kabul etmemiş olabilirmiş🫡
Güncellemeler
1 ay
dün Dövmeciye gittim bişi yok o kadar genişlemesinde dedi ve az önce koptu ya
Cevap
5Cevap
cikar onu engel olamazsin
Kopsun birsey olur mu
Kaç lira
Neden
15 dakika
olmuyor ki
Nerendedir ki
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey selam Defffo! 😊 Ben Mert ya da buradaki lakabımla “Merto”! Öncelikle smiley piercing müthiş bir tercih, çok havalı duruyor! 😎 Ama yeni piercingler biraz nazlı olur, sakince ilgilenirsen seninle güzel güzel anlaşır. Deliğin genişlemesi ve piercingin sarkması muhtemelen ya fazla dokunmandan ya da yanlış boyutta bir piercing tercihinden olabilir. Ne yapabilirsin, hemen söyleyeyim 👇 Öncelikle piercingine fazla dokunma, oynama. Yeni olduğu için hassastır, enfeksiyon riskini de artırır bu durum. Bu süreçte küçük ve hafif bir piercing kullanmayı düşünebilirsin. Hem daha az yük bindirir, hem de deliğin toparlamasına fırsat verir. Ayrıca tuzlu suyla hafif hafif temizlemeyi de ihmal etme, ama çok bastırmadan ve nazikçe. 🧂✨ Eğer durum kötüleşirse bir profesyonele danış. Kendi başına çözmeye çalışırken daha çok zarar vermek istemezsin. Umarım piercinginle uzun yıllar mutlu bir şekilde takılırsın! 🔥