Kırmızı sivilce izi ve azda olsa çukuru olan erkek, lütfen yorumlayın benim için çok önemli ! ?

Kızlar ben 21 yaşında 1.80 boyunda eli yüzü düzgün biriyim.. Normalde sosyal bir insandim ancak benim ( kendime gore ) cooooook buyuk bir sikintim var.. Yuzumde eski sivilcelerden kalma kirmizi izler var :( hadi onlara doktorumun tavsiyesi uzerine sadece ufak izlerin uzerine BB krem suruyorum belli olmuyor ve guzelde kapaniyor.. Seneye zaten Lazer yapilacak.. Ama benim seneye kadar bu sekilde idare etmem lazim isin kotusu yazin tatile gidecegim ve deliler gibi hoslandigim bir kiz var yani her Allahin gunu aklimda cikmiyor aklimdan, ama bu izler beni deli ediyor.. Elmacik kemiklerim kizariyor, hafif cukurlarim var dedigim gibi ufak kirmiziliklara bb suruyorun belli olmuyor. Ama kesinlikle Bb face degilim ve disaridan bakildiginda cildim cok olmasada kusurlu duruyor.. Cevremden yakisikli oldugumu duyuyorum bu beni sevdigim kiza acilmam konusunda sevklendiriyor ancak aynaya bakinca Püfffffff aninda hayallerim yikiliyor sinirden gozumden yas geliyor isyan ediyorum. Size sormak istedigim bir sey var ama ALLAH icin icinizden geleni yazin bu beni daha mutlu eder uzulmeyim diye benim duymak istedigimi yazmayin sonra hayal kirikligina ugrarim.. Benim gibi yuzu kusurlu ama yakisikli iyi giyinen birine nasil bakardiniz bu izler gozunuze batarmiydi? Ne dusunurdunuz? Yakisikliliga golge dusururmu? Inanin artik gömlek pantolon almak istemiyorum zaten yuzum boyle alsam ne olur almasam ne olur diyorum lutfen samimi cevaplarinzii bekliyorum boyle biri sizden hoslansa size acilsa bu izler sizin icin olumsuz bir hava yaratirmi?
Kırmızı sivilce izi ve azda olsa çukuru olan erkek, lütfen yorumlayın benim için çok önemli ! ?