Bilmiyorsanız öğrenin ki artık diş macunu dahi derdimize deva! Her akşam yüzünüzü diş macunuyla yıkadığınız zaman lekelerinizde azalma yaşarsınız. Yalnız bu diş macunu kaliteli olmalı. :)
Diş macunuyla yüzünüzü yıkarsanız lekelerinizden kurtulursunuz. Bunu biliyor muydunuz?
Millet kabarmış yüzleri ile dolanacak sokaklarda. İnsanlar doktorlara gidiyor lekeleri için. Bir doktor da "yüzünü her aksam diş macunu ile fırçala" dedi mi birine acaba? Merak ediyorum uzman mısın böyle bir öneri veriyorsun? Çünkü tavsiye ettiğin şey bal, yoğurt gibi doğal bir şey değil, bildiğin kimyasal.
Sen de ise yariyor diye baskasinda da ise yarayacak diye bir sey yok. Herkesin cildi bir degil. Ayni reaksiyonu gostermez. Yagli cilde sahip olan birinin, kuru cilde sahip olan birine sirf kendinde ise yaradi diye, yagsiz krem onermesi gibi bir sey bu dedigin.
Diş macunu ferahlik hissi verdigi icin böyle zannediyorsunuz aslinda cildi hassas olanlar yapmamali ve cildi kurutan bir madde sadece sivilce olan bolgeye uygulaninca guzel sonuc alirsiniz cunku sivilceyi dis macunu kurutur 😀
Laf sokmadım sana.😉 Takip etmiyorum seni, bu saçma ve yanlış yazına ciddiyetle bir görüş yazdım ve ciddiyetten yoksun olduğunu anlayınca bu alt yorumum ile sonlandiriyorum.
En İyi Cevaplar