Beyler yorum serbes sizce kötümü ameliyata giremedim korktum özgüvenim biraz düşük açıkcası önden güzel gibiyim ama yan profil bilemiyorm işte ya yorumları alayım
Canım nişanlımda oldu estetik 1 hafta felaket ağrısını çekiyorsun ama katlanılmayacak kadar değil tabiki daha sonrası o kadar rahatlıyorsunki ameliyat ol derim burnun çok itici durmuyor ama özgüven çok önemli bir şey
İkinci foto da çok büyük görünüyor ama yandan o kadar kötü değil. Memnun değilsen kendini daha iyi hissedeceksen yaptır :) ama abartılacak kadar kötü değil
kendimizle dalga geçmede sorun yok ama başkaları geçince :/ yakın arkadaşlarım bu konuda ne kadar takık olduğumu biliyor arada laf söylerler onlarla birlikte gülerim hatta ben daha fazla dalga geçerim ama başkası dalga geçince zoruma gidiyo orta sondan beri burnum yüzünden zorbalığa uğruyorum 11. sınıfım ve hala zorbalığa uğruyorum komik olan kısım bana zorbalık yapanların çoğu bana çıkma teklifi etti :D iaödğwmdşwmm BURDAN HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN şkpüsğwwldşw
Kendimi pek sevmiyorum şikayetimde yok ama insanlar sanki burnum yüzümden benle konuşmaz arkadaşlk etmez gibi bazen aklıma geliyor halbuki sevgilimde var oda beğeniyor ama işte...
Kızlarda büyük burun daha kötü duruyor bence ama senin burnun o kadarda kemerli ya da büyük deģil. Çok daha kötüleri var. Erkeklerde ise büyük burun daha cekici duruyor bence. Minnacık domuz burnu erkeklere hiç yakışmıyor😂 Hem ben herkes gibi görmeyi hiç sevmem herkeste hep aynı burun tipi oluyor o yüzden büyük burun lu insanlar bana daha çok çekici geliyor.
Hayır benimde kemerli ben begenmiyorum ozguvenimi dusuruyor ameliyat olucaktim cesarette sikinti yok olucegimi bilsem giricektim doktor yapmak istemedi yasimdan dolayi para hersey hazirdi oysa herneyse sana gelirsek burnun evet kemerli ama cene yapin gozun kasin guzel yani goze batmiyor guzelsin takma kafana ben 2 3 sene icerisinde 20 yasimdan sonra yaptiricam korkulcak hicbir sey yok burnun yapilinca mutlu olacaksan yaptir emin ol cok cok daha guzel olursun suanda guzelsin
1 çok gergın olur o burunlar ordan belli olur 2 şekli asla dogal tutturamazlar 3 hepsi birbirine benzeyen ınsanlar kervanına katılmış olursun. gayet guzel hıc bır sorunda tesgil etmıyor saglıgınıda etkılemıyor ilerde sevgılın vsen olsa onlada hıcbırseyı etkılemez ayrıca burun operasyonu 2 3 haftalık insana ölüm hayatı yaşatıyor yaşamadım ama programlarda gördüm o ağrı yuzun şişkinliği vs si aklı olan ınsan denemez
Saolasın tekrardan çok iyi birisin :) sevgilim var zaten 1 yıldır o pek birşey demiyor beni böyle kabul etti ama istersen gir demişti bende beni beğenmiyor zannedip çok üzülmüştüm ama geçti artk hem haklısın haberlerde çok çıkmaya başladı birinin ayağını kesmişler burun yüzünden
aynen zaten kabul etmiş. ve istersen gir demişse eğer sen bunu problem ettiğin için soylemiştir emin ol. dusunsene bırısıyle evlısın aynı sorun karşındaki insanda var o gıdıyor amelıyat oluyor 1 ay resmen hayatı kararıyor sonra sankı karşındaki insanı tanıyorsun ama tanıyamıyorsun cok yadırgayabilir insan alıştıktan sonra. birde işin o tarafı var
Benim burunda böyle ya allah yaratmış begenmemek olur mu takma insanların görüşlerini çok güzelsin ameliyata da gerek yok yapma böyle bir de allahın yarattığı burnu ameliyat etmek olmaz
Bence estetik yap. Tm önden güzel gözüküyor olabilirsin ama gülerken yandan düşün bide yanlış anlama tıpkı maymuna benzersin ikinci kez dünyaya gelmiyecen yap ve rahat rahat selfiler de çekersin...
bence yaptırmamalısın. tin suresi 4. ayette biz insanı en güzel bir çimde yarattık diyor. bende burnuma takıyorum ve açıkçası bu ayetten teselli buluyorum. bu dünya fani
aynn bosver benim icin itici olan baskalari icin cekici gelebilir bu tarz seylerde burnunu mesele etme sen veya baska bir yerini herkesin bir cekiciligi vardir onemli olan dis gorunus deyil insanin icindeki guzellik
ya abi germe beni hadi ordan git mal olan sensin yaa uyuyamadımda bide senlemi uğraşacam yaptın yorumunu defol işte birşey söyledik diye uzatma dellendirme beni
sunuda soyleyip kacayim nice burnu olmayan bunun 4 5 kati olan insanlar var bunuda dusun derim bana gore kotu sana gore kotu olabilir ama her insanin fikri farklidir ;)
En İyi Cevaplar