Ön iki dişime lamind yaptırmak istiyorum fiyatları değişiyormuş ama çok sert gıdalar yiyemiyormuşsun yoksa elinde kalır ve çabuk kir tutuyorlar diye duydum yaptırmaya korkuyorum. Yaptıran varsa bilgi yazabilir mi sizce yaptırmalı mıyım?
Bn de araştırmıştım lamine istiyordum ve sonra kompozit yaptırdım. laminede dişini inceltiyorlar sonra takıyorlar dişine zarar veriyo. ama dişinde kırık eksik yerler falan varsa kompozitle doldurulabir. bn önce dişlerimi beyazlattırdım sonra da kompozitle şekil verdi doktor gayet iyi oldu.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kompozit diş lamineye benzer mi ve ben sadece 2dişime yapmak istiyorum maaliyetleri ne kadar oluyor? Bakımı çok zor oluyor mu bilgilendirirsen sevinirim
İstersen YouTubeden izleyebilirsin ön diş kompozit yaz çıkar ztn. Kullanımında bir sıkıntı olmuyo normal dişine nasıl bakıyorsan aynısı. ama iyi yapan biri olmalı yani eklediği kompozitle senin dişin farklı renkte olmamalı tonunu tutturmalı benim dişçim çok iyi yaptı. yani Fiyatı hakkında bşy diyemem farklı dişçilerle tek tek konuşabilirsin o konuyu
En İyi Cevaplar