Arkadaslar makineyle aliyorum diye cikiyor sanmistim agdaylada almaya basladim yne ayni sizdede oluyormu?
Bunlar neden oluşuyor? Sizde de var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında neredeyse herkeste bir süreden sonra oluyor ama açık tenlilerde daha çok belli oluyor. Benim de tenim çok açık, ilk aldığımda doğal bir kırmızılık oluyor ama birkaç saat sonra geçiyor benimki. Sanıyorum ki bu beneklerden kurtulmanın en köklü yolu lazer epilasyonu
Evet lazeri bnde dusundum canimda hani evlenince hamile kalinca hormonlarda tekrar cikiyormus o yuzden evlendikten sonra lazere gidiyim diye dusunmustum.. bide cok pahalilar ya
Lazere karşı bir ön yargın varsa iğne yöntemini de deneyebilirsin ki iğne yöntemi lazere göre daha kesşn sonuç veriyormuş. Lazerden daha pahalı ama bir daha hiç kıl probleminin olmayacağını düşünürsen kesinlikle değer o paraya, ben özellikle şu anda biriktiriyorum ve en yakın zamanda yaptırıcam yoksa çekilmez bu kılların derdi
Aynen valla haklisin cekilmiyo aliyosun kisa zamanda kopanlar buyuyo sonra bida aliyorsun bu sefer cikanlar ayda 2 kere alinmis oluyor e bide uzama surwleri var iskence yeminlee yaa erkeklerde cok rahat valla kadin o sekilde kabul ediyo.. sonuctaa ole sikintilari yok😂
Yok canim resmen varya igneyle cikartiyom bazilarini bazen hamam kesesiyle surtuyorm ciksn diye ama nafile bide dr. gitcem bakalm o ne diyecek hastalik olmasinda bir sekilde cozum bulirum inslahh..:(
Ya bunu makinaylada alsan agdaylada alsan nokta nokta olur benim ablam senin gibi beyaz tenli genelde beyazlarda oluyo bu ben esmerim baya bir yok bende o yuzden ama agdaya devam et makina batma yapar
Aynen keske agdaya zamaninda baslasaydim makine daha kolay pratik diye kullaniyordm..:(neyse saglik olsun artik duzelme olur diyolar inslah olur olmazsada yapcak bisi yok
Bncede kndileri kil yumagi gibi laf etmeye hak biliyorlar kndilerini... ama bnim ordaki amacim hani kildan cok benekler var ve dikkat cekiyor.. insalah gecer ya makine maffetmis zamanla gecer dedim kullandim durdum faydasi oldumi evet tuyleri zayiflatti ama bnekler oldu iste..:(
makine ile aldığından bence sürekli ağda ile alırsan düzelir gibi. birde nokta nokta benekler oluşmuş alınca en azindan kolonya falan dök bacagina krem sür...
:D ya özür dilerim saka yapıyorum Ama bu doğru bak gercekten Bacaklarındaki tüy makina nedeniyle öyle olur ve git gide coğalabilir Bende vücudumu alıyorum Kaslar belli olsun diye makina ile cogaltıyor Lazere gideceğim
En İyi Cevaplar