Mesela Kristen Stewart beyaz tenli ama kahverengi ve siyah saçlar daha çok yakışıyor. Ama örneğin Miley Cyruş da beyaz ama ona hem sarı hemde kahverengi aşırı derece yakışıyor ama siyah yakışmıyor bu neden oluyor sizce? Bende kristen stewart kadar beyazım ve banada kahve ve kızıl tonları daha çok yakışyıor 13 yaşlarındayken bir aralara boyatayım demiştim. Herkes 15 yasında falan gösteriyorsun yaşından büyük gösterdi demişti o günden sonrada bi daha sarıya cesaret edemedim. Ama dahada tuhafı sarıyı kapatmak için saçımı ful siyaha boyatınca onada yüzüne çok sert kaçtı siyah hiçte olmamış dediler :D
Çünkü her beyaz ten aynı "beyaz" değil. Farklı farklı tonları var beyazın. Hem doğal saç rengi, kaş ve göz rengide fark eder kime hangi saç rengi yakıştığı.
Yanlışlıkla gönderdim özür dilerim, devam ediyorum. Üç tane de ten rengi vardır. Soğuk, sıcak ve nötr ten. Eğer damarlanırınız yeşilse sıcak tene, maviyse soğuk tene ve eğer çözemiyorsanız ikisinden de varsa nötr tene sahipsiniz. Soğuk tenin alt tonu pembe, sıcak tenin sarı ve nötr ise iki alt tona sahiptir. Size yakışacak saç rengi için cilt renginizin tam tersi bir renk yapmanız gerekir. Örneğin sıcak alt tona sahip biri saçını sarı yapınca hastalıklı gibi görünür.
Beyonce ve Kim Kardashian ikiside esmer. Ancak Beyonce de sarı saç çok hoş dururken Kim Kardashian'a hiç yakışmıyor. https://i.hizliresim.com/JqvPYn.jpg
Birçok kuaför instagramda yaptığı saçları paylaşıyor onlara bakabilirsin ayrıca renk konusunda kuaföründen de yardım alabilirsin. https://www.instagram.com/ahmetcobain/
Beyaz tene çok açık sarı saç gidiyor sadece. O da zorla gidiyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama İskandinav ve ruslar falanda çok beyaz ama onlara sarı yakışıyor? biz beyaz oluncada yakışmıyor sarı mesela Kristen'daki gbi kahve daha güzel duruyor
bu karakter ben güzellik açısından diyorum karakter olarak sorsan bende miley'nin eski uzun saçlı hanım hanımcık halini daha çok sevıyordum şimdilerde değişti ama hannah montana zmaanlarındaki saçlarına bak hem kahve hemde sarı müthiş yakışyıordu şimdilerdeyse daha platin sarısı gibi yaptırıyor ve bronzlaşmadan beyaz tenli gezıyor ama böylede güzel
örneğin Katy Perry ve Selena Gomeze de sarı pek yakışmıyor koyu saçlar daha iyi gidiyor tamam (selena biraz esmer hadi ondandır diyelim ama birsürü beyaza da sarı yakışmıyor)
sana yakışıyor olabilir ama her beyaza neden yakışmıyor ben onu soruyorum zaten sarı esmerdense beyazlara daha çok yaşıyor uyumlu oluyor ama her beyaza da sarı saç yakışmıyor
En İyi Cevaplar