Beyaz tenliyim ama kendime sarı yakıimadıgını düşünüyorum ve sarıya boyatınca yaşımdan büyük gösteriyorum
Ama sarı saç en çok beyaz tene yakışmaz mo bana neden yakışmıyor
Ama sarı saç en çok beyaz tene yakışmaz mo bana neden yakışmıyor
beyaz ten rengi ciddi bir renk tıpkı siyah gibi... bu yüzden ssaçlarını siyaha veya kızıla boyatırsan koyu olduğu için daha dikkat çekici hoş bir hatun olursun. veya kahverengi... sarının pek yakışacağını sanmıyorum
Ama sarı esmerlere fazla yakışmıyorki beyaz tenliler sarışın oluyor hep
Nasıl yakışmaz? ruslar, İskandinav ülkeleri falan sarı saçlı ve bembeyaz gayette yakışıyor
Galiba yanlış tonda boyadım o yuzden yakışmadı 😂
sarının tonu önemli
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
projectfandom.com/.../Evan-And-Liv-.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...bdf5d1f0bd.jpg
kendi tonunu bulmalısın
Evet bende oyle düşünüyorum
Esmerler bile doğru tonu bulunca kendilerine yakıştırabiliyor
jessica alba bildiğin melez gibi hatun onu normalde pek beğenmezdim ama fantastik 4 lüde EF-SA-NE olmuş idi. şuraya koyayım.
www.intersinema.com/.../1568_a_3586.jpg
benim esmerlere sarı saçyakışmıyor algımı yıktı.
Evet Rihanna, Kim Kardahian, Nicki Minaj bile saroya boyuyor ve yakıştırıyor yani ama nasıl doğru tonu bulacağımı bilmiyorum
istersen bana resmini yolla biraz fikir vereyim
yakışır yakışmaz mı? ama tonu da önemli tabi. belki yüzüne gitmiyo da olabilirç bana göre daha ince yüzlere yakışıyo mesela sarı.
Evet tonu tutturumadım galiba
yoksa beyaz tene her renk yakışır
Cevap
8Cevap
milletin egosuna bakma senin gözlerin aynada begeniyorsa yakistir kendine
Koyu renkler dene birde
Siyah yakışmıypr çok sert durdu yüzüme kahve, kırmızı kızıl ve kahvenin açık tonları yakışıyor sarıda yasımdan büyük gösterdi yanlış tonda uyguladm galiba
sari saclilar beyaz tenli zaten.
sarışın olunmaz, doğulur.
Sana siyah yakışır bitanesi veya turuncu 😊
Siyah çok sert kaçıyo oda yakışmıyo onuda denedim kahve ve kırmızı kızıl yakışıyor turuncu tonlarıda yakışabilir sarınında yanlış tonunu uyguladım galiba
Yok şu an sarı değil kahve
Ruh gibi oluyorlar. Siyah yakışıyor
Siyah hiçte yakışmıyor bana çok sert kaçıyor yüzüme 😂
Kızıl nasıl :D
O iyi onu denedm kırmızı kızıl yakıştı 😂
Devam o zaman :D
☺😀😊
Beyaza kesinlikle kızıl
o senin düşüncen de olabilir
Evet ama yasımdan büyük gösterdim galiba yanlış tonda boyadım
emin misin sordun mu hiç kimseye nasıl durduğunu?
Yasımdan büyük gösterdiğini söylediler
bana sorarsan siyah saç kızlara cok daha güzel gidiyor :) o yüzden sarışın olma bence neden illa sarışınk i?
Bilmem ki ama siyah ser kaçıyor yüzüme tıpkı miley cyrusın saçını siyaha boyattığı zamanki gibi pluyorum
Bu arada asıl saç rengim kahverengi ve kırmızı kızıl attırmıştım aralara o yakışmıştı 😊
görmeden birşey diyemem ona ama :D kızıl dedin mi 1 dk duralım kızıl bambaşka onu eklersen araya kızılı tek geçerim ben :D
Kızıl yakışıyo bana da işte sarıyı bilmiyorum 🙊 😊
sarıyı boşver sen napcan sarıyı :D kızıl ol boşver resim göndersen yorumlayalım dicemde :D
Kaşın karadır
Kaş boyanır onda sıkıntı yok zaten kaşlarımda okadar koyu renk değil ama hanlış tonda sarı uyguladım ondan oldu heralde
yakışırr
Bence gayet yakışıyo
Galiba yanlış tonda boyadım doğru tonu buşmak önemliymiş
Ve inan bana esmer birinde sarı itici duruyo ama sarılında sexy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar