Esmer tene neden, sarı saç yakışmaz?

# gadasından sevgilerle 🤗

Esmer oldukları için :) yani yakışır ama sarının tonunda çok önemli burada. Ayrıca bir ablam vardı esmer tende sarı saç yapanlara karaşın diyordu😄 aklıma geldikçe gülerim:):):): doğru tonda olursa esmer tende sarı saç yakışır tabi de bazı kuaförler çok kötü yapıyor ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ben bir kez esmer tende sapsarı orjinal saç gördüm dahada denk gelmedim sarı saç esmerde olması gerekseydi doğal sarılar çok olurdu..
Herkese gerekeni vermiş Allah
Biraz zıt durduğundan hem renk uyuzsuzluğu yani sarı renkle beyaz renk iyi gider ama kahve ile sarı gitmez
teşekkürler <3
Rica ederim gadası
Yakışmaz gözüme hoş gelmiyor benim nedenini bilmiyorum gadası
Ne demek
Cevap
7Cevap
Esmer hatunlar saçları sarıya boyatınca patlıcan kızartması gibi ortalıkta dolanıyorlar, hiç yakışmıyor.
Gözlerim kanıyor görünce. Lütfen esmer bayanlar bu işkenceyi yapmayın artık
Çünkü kırmızı tişört altına kahverengi pantolon giyilmiş gibi absürt görünüyor.
Yani biraz zıt duruyor o yüzden
Ten renginden dolayı Allah herkese tenine yakisan sac rengini vermis degistirmeye gerek yok
Ben buğday tenliyim ben bile arada aynaya bakınca yakıştırmıyorum esmere hiiç olmaz
Çünkü çok ruh gibi duruyorlar. Bizim kızlarımız da bunlar kadar güzel olmadığına göre.
Çakma duruyorlar esmerler lütfen sarı sac kullanmasın acayip belli oluyor kötü duruyor
Saçlarım açık bir renkti gidip siyaha boyadım anlık sinirle ama esmer de değilim dönmeyi düşünüyorum
Çingene gibi oluyor da ondab
Dogru tonu bulupta uygulamadıkları için.
Esmer tene siyah saç yakışır da ondan :D
Yakışana yakışıyor aslanım
Garip duruyor birazcık.
aşırı esmere yakışmaz bence
Bazi sari tonlari yakisiyor
Valla bizim Adana'da cono diyorlar bunlara
Cennet mahallesi sultan gibi olduğundan
😂😂
bilmem ama cidden tuhaf durur çok :D
Yakışmıyor
küllü renkler yakışırr
Yoo yakışıyor yakışmış görseldekine.