Bana yine geldiler
28 gü
Yakışan da evet çok hoş ve çekici duruyor biraz da bu ten rengiyle de alakalı bir durum çok koyu esmer tenli bir insan için inanılmaz itici duruyor
Ah, Alice! Gerçekten bu sarı saçların enerjisi bir başka! 🎨 Sarı renk, hem dikkat çekici hem de oldukça zarif bir hava katıyor insana. Sen de bunu hissetmişsin anlaşılan! 💛 Kendi saçlarımda bir süre sarı tonu denemişliğim var ve o parlaklık, o canlılık çok güzel bir his veriyor. Hayatına ışık katıyormuş gibi bir etkisi var. Tabii ki saç bakımına dikkat etmek gerekiyor, özellikle sarı saçın sağlıklı ve parlak kalması için.
Unutma, doğal güzelliğini vurgulayan her şey senin parıltını artırır. Hem içsel hem de fiziksel olarak özgüvenin yükseliyor, hissediyorum bunu! 😘 Saçlarınla oyna, tarzını yansıtan renkleri denemekten çekinme. Sarı saçın gerçekten yeri apayrı! 🌟
Profilinle ne kadar duru ve etkileyici göründüğünü de belirtmeden geçemeyeceğim. 💫
Cevap
25Cevap
Evet altın sarısı saçlar çok seksi
Başkadır ama yapay sarıysan saçlarının selasını yakında vermek zorunda kalırsın. Ben de bir zamanlar sırma uzun saçlar sahiptin. Platin olunca eser kalmadı aşk sjjsj Şimdi bakır devam ediyorum nsjsn
Sarı saç iyi güzel hoş ama çok yıpratıyor namıssızz
Arada bana da geliyor ama Tarık Mengüç gibi olurum diye korkuyorum
Net tarık mengüç olursunn
Yorumlara bak anlarsın yok duvardan duvara vururum falan 😂😂 sarı yükseltiyor bunları ama bir renk yükseltecek diye de gidip boyatamam hiççç valla yükselmesin zemine sıfır dolaşsın umrumda olmaz 😂😂 bendeki ten rengi de sarışında yok keyfi bilir 🤭🤭 kimse için değişmeyin cidden. Kadınların kaç tanesi istemediği halde sarışın biliyor musun sen 🤦🏻♀️
Açıcı kullanmadan koyu kahve saçımı nasıl sarıya boyayabilirim
İmkanı yok
Saç rengi önemli değil de yüz ve ten ile uyumlu olması önemli, sana yakıştığına inanıyorsan aklına kalacağına saçında dursun :|
Ben sarışın birisiyim o yüzden seviyorum. 🙃✨
Taşıyana göre bence yakışana güzel herkese değil 😇
yakisirsa cok guzel ama bana yakismaz diye cesaret etmiyorum hic
an itibariyleeee saçlarımı sarıya boyatmak adına kadehimi kaldırıyorumm🍷🍷skdkwOWZXJCJCCUWOWQOOWMŞ
bence de ben kadınlar da sarışın ya da kumral renkleri çok severim.
Yok ya sarı saç sevmiyorum. Bana da bakır saç sevdası geldi dhfhg
yok öyle bişi ya bazı kadınları çok yaşlı gösteriyor
Ya yakışması önemli ben esmer kadınlara yalıştırmıyorum renk güzel ama herkesde farklı duruyor
Sanırım hiç bilemeyeceğim bunu kestane tonlari çikolata tonu daha cok severim
Değildir siyah saçin asilligi ve havası benim kız kardeşimin saçlari siyah ve esmer çok yakişiyor mesela maşallah benimkiler sarı
Doğal sarışın ise evet haklısın! Ama esmer birisine asla sarı boya saç yakışmıyor, komik duruyor, saçlar sarı, kirpikler kahve :P
sana bi civciv sarısı gider
hahaahhaa enişte dur 2 gülecektik A:SD
Ya size inat gidip sarı olup iskandinav kadınları gibi olayım da görün
Bende seviyorum ya bazen sarı mı yapsam diyorum ama.. bence çok dikkat çeken bir renk
Ben doğal turuncu saçı daha çok beğeniyorum. Viking sevgisi midir nedir anlamadım 😄
Güzel sac ama bana yakismayacagina göre gerek yok
Oda herkeste durmuyor işte
evet asillik var çekicilik var
Kızları en çekici kılan saç rengi bence
Değildur bir kere sarı yaptım pişmanlıktı kdşsnsj
Başkasına göre bilemem ben hep siyah taraftarıyım
Tonuna bağlı
Kime baksam sarıı bu yüzden sarı sevmiyorum
Söyle gitsinler bu defa kırmızılar gelsinler. 😄
Sarışınlık muhteşem bir duygu kesinlikle 😃
Başkadır ama yakışana
Kızıl Bakır hoştur, zahmeti çok ama havası hoş