Eskiden sarı saç dedin mi farkını herkes konuşurdu ama artık saçlar daha fazla moda olmuş gibi geliyor bana. Sizce de öyle mi? Sarı saçlar yerini renkli saçlara mı bırakıyor?
Sarı saçlar bazen gerçekten çekici oluyor ama sarı saçlar için bence beyaz ten daha iyidir daha önceki yıllarda sarı saçlar şimdiki zamana göre daha popülerdi şimdi popülerliğini yitirme sebeplerinden biri monotonlaşmadan dolayı mesela renkli saçlar şimdi yeni olduğu için daha çekici geliyor bu tıpkı bir çocuğa yeni oyuncak alınca eski olanları da sevmesine rağmen yeni alınan oyuncağın o çocuğa daha güzel gelmesi gibi yani kısacası renkli saçlar daha yeni olduğu için daha çekici geliyor ama herkese her renk yakışmaz yani saçlarımız için uygun rengi dikkatli seçmeliyiz.
İnsanların yeniliğe antipati ile yaklaştığı bugünlerde böyle renkli saçlarla cesur davranan insanlara hayranım *-* Sarı saç sevdası bitecek gibi görünmüyor fakat ne kadar popülerse de hala, en azından benim için "demode" olduğunu düşünüyorum. Çünkü sıradanlaştı ve hiç özel bir yanı kalmadı. Sanırım benim gibi düşünen insanlar fazla olmalı ki marjinal renkli saçlara sahip insanlara daha sık rastlıyorum bugünler de. Söylediğin gibi renkli saçlara yönelim arttı hatta ben de düşündüm bunu, saçlarım için farklı renkleri. Keşke artmasa ve özel kalsa renkli saçlar. Çünkü renkli saçlarında sıradanlaşmasını istemem.
Sarı saçlar bayadır artık zaten herkese sıradan geliyor sokağa çıkıyorsun mesela 10 tane kadından sekizi sarı yani mesela bir tanesi yapıyor gerçekten güzel bir renk seçiyor kendisine yakışıyor daha sonra herkes aynı şeyi yapıyor halbuki saç rengi seçmek yani sadece başkasından görmek beğenmek kadar kolay bir şey değil yüz yapısı etkili saç şekli etkili göz rengi herkesin sarı olmasının asıl sebebi bu ben de sıra kendi saçlarımı boyamak istiyorum normalde gerçekten sarışınım ama o kadar çok sarı var ki aşırı sıradan duruyor doğal olarak yani artık herkes diğer marjinal renklere geçiş yapmaya başladı
Sarı saçın eskisi gibi farkındalığı kalmamıştı zaten, yakışan yakışmayan herkes sarıya boyatıyordu 🤦🏻♀️ Renkli saçlar çok daha hoş.. Birkaç ay önce mora boyadım, şimdi mavimsi bir şeyler düşünüyorum 😻
Olabilir sanırım sarı saç da artık sıradanlaşmaya başladı. Renkli saçlarla gezenleri çok görmeye başladım etrafta. İnsanlar aynı olmaktan sıkıldı, değişiklik arıyorlar. Belki ileride ben bile düşünürüm renkli yapmayı. Laciverte boyamak aklımın bir köşesinde duruyor hâlâ. 💙😄
Şimdi saçım orta boyda. Fazla güzel durmayabilir ama 7-8 ay sonra iyice uzasın valla cesaret gelirse boyarım😂 İlk sana fotoğraf atarım hatta nasıl olmuş diye 😍
En İyi Görüş