Arkadaşlar lazer demeyin param yok ;D ciddi anlamda beyazlık veren hangi diş macunu sizce (fotoğraftaki). Yoksa hiç birine kanmayim mi.
Oral b
Colgate
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bak diş beyazlatmada tabiiki kemik yapısı önemli ama kemik yapısı sarı tonlu diye diş macunlarının etkiisiz olduğunu söylemekte yanlış olur.. Diş macununu düzenli aralıklarla değiştirmelisin ki diş macunu içindeki maddelere ağızdaki parazit bakteriler direnç kazanıp lekeler çoğalmasın.. Bu söylediğimi bir insana aşı yapılması gibi de düşünebilirsin aşı yapıldığında bir sonraki senede aynı aşı yapılmaz çünkü bakteriler eskine direnç kazanmıştır artık.. ve vücut savunmasında o aşı etki etmez.. Bunun dışında ağız için gargaraları kullanabilirsin ama bu gargaraları kullanırken hergün kullanmamaya dikkat etmelisin.. Her şeyin azı karar çoğu zarar.. Ağızdaki parazitleri öldürüp diş beyazlatmakta etkli olduğu gibi yararlı bakterileride öldürüyor buda uzun süreli kullanımda diş kaybına neden oluyor ne yazıkki.. Ayrıca internette sürekli veriliyor limonla karbonatla çilekle falan beyazlatma diye onları bir araştır istersen..
onun için ağız çalkalama suyu kullanabilirsin bende çok işe yaramıştı ama bu diş minesinin rengiyle ilgilide bir sorun diş rengin beyaz değilse tam evde beyazlatmaya çalışma bile çünkü olmayacaktır
Profesyonel bir diş hekiminden ya da üniversitelerin diş hekimligi fakultelerinden destek al. Dişlerinden kalipla şeffaf maske hazırlayıp geceleri 6 saat içine jel sürerek uygulama yapıyorsun. Bir kürü yaklaşık 250 TL. Ben fayda gördüm. Hatta bu uygulama sayesinde sigarayıda bırsktım.
Teşekkürler. eBay tarzı yerlerde satılıyor, lazer kalıp, oradan almamı tavsiye edermisiniz
Olabilir. Ama yinede en yakındaki üniversite diş hekimliği fakültelerinde dentistlerden yardım al ya da o fakulte icinde satis yapan unitelerden tavsiye alarak oradan görerek konusarak sorarak satin alman daha saglikli olur.
öyle bir diş macunu yok hepsinin ana maddesi aynı sadece yapılan karışımlar damağa diş etine ve nefesimize ferahlık vermeye yarıyor yok onarım yok çözüm vs bunlar hikaye. Klinik olarak hiç bir diş doktoru hiç bir diş macununu önermez kanıtlamaz bunu da bilin :)
Cevap
23Cevap
Diş macunu ne ya? Piyasada kullanmadığım diş macunu kalmadı 2 kere fırçalıyorum yine sarı yine sarıydı. En sonda gittim misvak aldım 5 lira kullandım şu an dişlerim beyaz. Kullanınca beyazlattığını iddiaa eden çoğu firmanın ürünleri 15-20 tl arasında düşün o kadar para veriyorsun şonuç sıfır ama ben sadece misvakla hem beyaz dişlere hemde daha bir çok şeye iyi geliyor. Misvak al kullan gerisi hikaye.
diş macunlarının içeriğinde titanyumdioksit bulunanları dişin minesini beyaz renk ile boyamak üzerine kurulu bir sisteme sahiptirler
bazılarının ise aşındırıcı parçacıkları daha keskin olduğu için diş minesini sıyırma yoluyla beyazlatma sağlamaya çalışırlar
özetle ikisinin de beyazlatmada değil temizlikte rolü vardır
@galaaksi :)
Dişleri aşırı hassaslaştırıyor, tavsiye etmiyorum. Colgate kullandım, beyazlatma açısından çok iyiydi ama dişlerim ağrımaya başladı fırçalarken, şimdi Sensodyne koruma kullanıyorum, biraz düzeltti gibi.
Dişcide çalışıyorum arkadaşlar ADANA'da bizim önerdiğimiz macunlarımız şu şekilde'dir
1) SENSODYNE
2) PARODONTAX
3) COREGA
4) PRONAMEL (SENSODYNE adı altında)
bunlar tam anlamıyla hem Beyazlatıyor hemde Damak hastalarımızın en iyi performans sağladığı macunlarımız..
Saygılarımla
Diş macunları belli bir seviyeye kadar diş tonunu açar, beyazlatmaz. Sağlıklı dişler bembeyaz dişler değildir aslında. En doğal ve iyi diş macunu Forever Birght.
signal with now man mavi bir kabı var 2 furcalamada tamam hatta yanında dis fırcası hediye olması lazım bu ara
Signal White now ama klasik olan gerçekten işe yarıyor
Oral b denemedim ama. Colgate optik beyaz iyiydi ipanaya göre.
Clinomy böyle bir şey var bir onu bide sensodyne naneli ikisini kullanıyprum gayet iyi
En iyisi parodontax. İlk kullandığımda kusmuştum ama sonradan alıştım 😁
signal white now kesinlikle çabuk beyazlatıyor ama 1 gün fırçalama eski rengine geri dönüyor
İpana her zaman en iyisidir tartışmasız.
İpana Pro Expert Hepsi Birarada diş macunu ve İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Beyazlatıcısını al yeter.
Hicbiri, disin rengini ancak profesyonel yardimla acarsin.
İpana mı iphanami neyse kullanıyorum bişey yok colgate mı neyse beyazlatmiyo oral b hiç kullanmadım bilmiyorm
hiçbiri fayda etmiyor :)
diş rengi bence işlem yaptırmayıp beyazlaşmadığın sürece kendi imkanlarınla yapısal
Himalayanin dis macunu varmis. Erkek arkadasim ove ove bitiremedi ki oyle bir beklentisi de yoktmus. bir dene istersen
AA evet gordum ! Ama iki çeşit I var hatırlarsam hangisi
bir sormam gerek
Sordum gulmekten oldum ya. Ananasliymis. Aksamlari da fircalayinca beyaxlik bir ton daha artti. Yeter bu kadr beyazlik biraz fircalamam dedi😄tabi saka
dişlerini beyazlatmak istiyorsan karbonat ile fırçala ya da muz kabuğunu dişlerini sert bir şekilde sürt bir hafta uygula en temizi misvak kullanmak
oral b daha iyidir ama sensodyne beyazlatıcı kullan sen
Colgate. Kaç tane dişçiye gittim leke sorununu bu çözdü.
İkisi de değil opalescence
Signal white now iyi geliyor bana
Bence bunlar pazarlama taktiği
inanma bunlara palavraa
ben Sensodyne kullanıyorum
hiç birine kanma düzenli fırçala yeter
ikisinide denedim bir bka yaramiyo malesef😂
Dişin gerçek rengi hariç bir beyazlatma olmaz
paeadontaks kırmızı kopuklu ;)
Colgage hic bir ise yaramiyor
Bence hepsi aynı.
Ben Şu an colgate kullanıyorum ama sen senso al