Evet soru başlıkta gayet açık. Çok öyle ruh gibi olmak istemiyorum sadece biraz daha açık olmasını istiyorum. Şu an tenim aşağıdaki tablodaki exotic gibi ben normal ile tan arası bir şey olmasını istiyorum. Evde hazırlayabileceğim bir maske veya almamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Ten rengi nasıl beyazlatılır / açılır?
ten rengi açılmaz diyenleri takma pirinç unu maskesi gerçekten açıyor yüzün 3-4 tona kadar açılabilir ama diğer bolgeler sadece 2 ton uzun süre kullan bende bi sürü aldım her gün yap maskeyi düzenli kullanımda farkını göreceksin
Benim ten rengim pale. :D Ama ne yapalım, her şekilde sevin diyorum insanlara kendinizi. Ben de böyle seviyorum kendimi. Beyaz olmak biraz sorun tabii de, olsun. :D Kimisi de diyor, esmerim yüzüm kirli gibi duruyor ya. diye. :D Yani o da ayrı bir sorun gibi. :D Soruna gelirsek, yani ten rengi koyu yapma var da, bronzlaşmak gibi. :D Ama açmak için ne yapılır, bilemedim. :D Mümkündür, Michael Jackson görmüşsündür, nereden nereye getirmiş rengini. Tabii o ünlü ve para bol. Yani neler yaptı acaba. :D
Makyaj hilesi genelde. Ve asil rengi acik renk oluyo hani bronzlasmayla esmerlesmis oluyo. Onlarinda aciliyo. Ama asil krndi ten rengi oyleyken 1 2 tondan fazla açılmaz