beyazlatıcı krem tavsiyenizde olur kullandıysanız tabi

Bence doğal maskeler dene yoksa daha beter cildine zarar verirsin. Pirinç suyu maskesi veya pirinç unu maskesi iyi gelebilir. Yoğurt maskesi de var hem sivilcelere iyi geliyor, hem de ten rengini açıyor.
Çok zor değil ki. Güzel sonuç için bu zahmete katlanmalısın.
Kaliteli tarifler için Şems Aslan gibi uzmanları takip edebilirsin. Umarım hedefine ulaşırsın.
Rica ederim.
Selam. Ten rengini açmanın pek çok yöntemi mevcut. Aynı şekilde piyasa da çok fazla ürün var. Benim deneyip memnun kaldığım bir yöntem oldu. Senin de denemen için tarifi şuracığa bırakıyorum. :)

Ten Rengi Açmak İçin Tarifim;
1 çorba kaşığı Hindistan cevizi
1 bardak ılık Süt
1 çorba kaşığı Pirinç unu
1 kaşık karbonat
Saydığım malzemeleri macun kıvamına getirmelisiniz. Macun kıvamına gelen karışımı beyazlatmak istediğiniz yerlere sürün ve kuruyana kadar bekleyin. Kuruduktan sonra yüzünüzü yıkayın. Bunu ayda 2 kere 15 günde bir şekilde yapmanızda fayda var.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
@kybele nin dediği görüşe katılıyorum. Daha öncelerden yüzüme uyguluyordum renk farkı apaçık belli oluyordu
Cevap
2Cevap

bu varmıs bak
yok yorumlarını okudum herkes memnun kalmıs
krem türk kremi degil tüm sitelerde var bence güvenilir
ama ben kullanmıyorum ki zaten gdhsjdrgh
karbonat nişasta ve pirinç unu kullanıyordu arkadaşım
evet bakım dda yapıyo
rica ederim
ben kullanmadım ama işe yarayan kremler lazerler maskeler baya var
Subliminal dinleyerek açabilirsin. Ben buğday tenliydim ve biraz açıldı
Evet. Psikologlar da gerçek olduğunu söylüyor. Şahsen ben burnumu beğenmiyordum. Birkaç gün subliminal dinledikten sonra düzeldi
Jsjskwjjsjss💁🏻♀️
Bulursan bana da söylee
İdoller kremlerle ten renklerini açıyorlar.
Bilmiyorum ama Kore ürünlerinin iyi olduğunu duydum.
Bilmiyorum kardeşim araştırabilirsin
Ciao🦇🍀
Aras Barlasın videolara bak.
Pirinçle ilgili olanlar eski asyada kadınların kullandıklarından ben zararlı bir videosunu görmedim
Her maskede denemelisin bu sadece arasda geçerli değil ki her maske her cilde gitmez
Arkadaşım süt banyosu yapıyordu. Sakın deneme.
Kleopatra da süt banyosu yaptı
Pirinç maskesiyle
Bende esmer olmaya çalışıyorum
efektle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?