Arkadaşlar ellerim çok kaba ve erkeksi ne yapmalıyım bildiğiniz bir bakım falan var mı. Önceden tırnak yeme hastalığım vardı bıraktım artık ve tırnak uzatmaya başladım tırnak sütü falan. Bunun dışında öneriniz düşünceniz varmı?
herkese teşekkürler

Lan sevgilimin elleri zannettim aynısı resmen😂 şaka maka canım ne takıyorsun ya allah öyle vermiş işte elin var ona şükret tırnaklarını yeme krem sür kimse el yapısına takmaz bacakların carpık olsa anlarım da el bu yapcak birşey yok
Çıkalımmı güzellik falan diyomuşum lflzldlş 😂 Ben genel olarak hiçbişeyi takabilen bir insan değilim aslındada fikir almak istedim :D teşekkürler
olsun canım sende kendine göre iri yarı bir adam alırsın senin ellerin onunkinin yanında cok minnoş durur😊
Git kendine bir keman veya gitar al bu eller tam bu aletlere göre , düzgün çalarsan öptürürsün o elleri...
Gitar çalıyorum :)
tamam işte akor basarken barelere daha hakim olursun... solo atarken sıkıntı yaşamazsın ve herkesi kendine hayran bırakabilirsin :)
Yapacak bir şey yok. Parmak eklemlerinde ağrı varsa doktora git.
Cevap
13Cevap
Cila sür tırnaklarına hoş durur o kadar da kötü durmuyor yaa.. çatlak yok tırnaklarında yamuk yumuk değil. Dert etme fazla.
kafana takma guzel eli olan bayan. zira cokta muhim degil.
Çok zayıfsin tahmini 46 47 kilo felan sin 60 65 kilo olunca duzelir
1.60-43 kiloyum da one 😱
Ne oldu ki?
60-65 biraz fazla değilmi 20 kilo nerdeyse
Bence İdeal balık etli bayanlar her zaman daha güzel olurlar
😊😊
Kaba bir ele ne gibi. bir onerimiz olabilir ki? Iyi osmanli tokadi vurursun onunla ajahah
Hahahmzöalwls iyi fikir
Bizim berber emin abinin ellerinin tipkisinin aynisi
DLXMÖEŞXAMELLALW Sağol abisi :)
Rica ederim pembeli abi
Üretim hatası yapacak birşey yok onlarla mutlu olmaya çalış
tırnak uzat :)=
Yapmaya başlıyorum umarım birazcık da olsa kamufle eder :)
eğer düzgün bakımlı olursa. ve hep ojeli olursa kurtarır
Kimin bu kız eli değil
Kes at napıcan allah vermiş şükredicen haline
olsun farketmez kalbin güzel olduktan sonra
Biri bunun saka oldunu söylesin erkek eli ya
El yapin oyle degiştiremezsin ki
En azından eliniz var
bu bayan eli olduğuna eminmisin
Bişey yapamazsin
Bu erkek eli zaten
Bayan misiiin
Harbi kôtüymüş