Arkadaşlar sorum her iki cinsede. Sac dökülmesi icin resimde paylaştıgım Saç bakım yağı, losyon ve losyonun şampuanıni aldım. Bunları bana hem aktar hemde eczacı önerdi 3 gün içinde dökülme durur dedi ve etkisinide görüyorum. Bu saç bakım yağını kullanan bayanlar elbet vardır. icerisinde her türlü yağ mevcut. Yani benim gibi kullanan ve etksini gören varmı?
böyle şeylere para verdiniz mi gerçekten üzülüyorum (yıllarca harcanan zaman ve maddiyat sözümün karşılığıdır.) eğer istersen sana önerim şu sağlam bir şekilde kan testi yaptır; silika, demir, b12, çinko, magnezyum değerlerini ve özellikle protein değerini ölçtür bunlar normal ve saçın şakak+tepe bölgesinde dökülüosa tek çaren proscar ve minoksil
Flora clnc te görüşmeler sonucu prp veya kök hücre yaptırmaya karar verdim. Sonuçları Burdan paylaşırım birsürü ürün yöntem denedim bende fayda etmedi okuduğum herşeyi ilaçları vitaminleri denedim ama yok yani olmuyor umarım etkili olur çok öneren var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
nerelerden ortalama ne kadara temin edebiliriz dokmesini onledigi gibi sac da cikiyomuymus besliyomuymuş saci🙆
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eczanelerde var ya da aktarlarda. Yağ : 23.90 TL şampuan ve losyon 15 TL. Yağı 6 ay düzenli kullanınca saç cıkarabilir diyolr emin deilim
O takviye edici saç vitamin hapı. ilac değil yani. biraz pahalı ama etkili. saç dökülmesi icin salgılanan hormonu etkisizleştiriyor. Bendeki erkek için olani bayanlar icin olanida var pembe renkte 45-50 TL fiyatı var
kesinlikle 😊 deneyebilirsiniz. Biraz daha kullancam ve boyle devam ederse adamin duacısı olurum vallahi 😂 Yani ben kel deilim saçlarım var cok sükur ama önlem almak istiyorum
saclarinn cok seyrek yeri varsa direk sarimsagida surebilrsn ama koku kalabilir sarimsak etkisi baya oluyo köseler özellikle yuzune surunce cikiyo yani
05321680531 bu numarayı whatsapdan kaydedin ben bu kişiden uzun zamandır şampuan alıyorum bu adam şampuanları kendi doğal yapıyor yaklaşık 100 çeşit bitkiden elde ediyor hem saçları dökülmesini durduruyor hemde yeni sac oluşumunu sağlıyor bence bir deneyin derim adamın bu şekilde binler ce müşterisi var memnun kalmassan adam ürününün arkasında duruyor bence bir deneyin pişman olmayacaksınız artık ne varsa doğal ürünlerde facebok da sayfası var sacdökülmesine çözüm diye bir sayfa sayfaya baktığınızda adamın şiparişlerinin kargoya verildiği resmi görünce nedemek istedimi anlayacaksınız hatda numaranızı kıbrısdaki müşterinizden aldım dersen bilir bence deneyin pişman olmayacaksınız
05321680531 bu numarayı whatsapdan kaydedin ben bu kişiden uzun zamandır şampuan alıyorum bu adam şampuanları kendi doğal yapıyor yaklaşık 100 çeşit bitkiden elde ediyor hem saçları dökülmesini durduruyor hemde yeni sac oluşumunu sağlıyor bence bir deneyin derim adamın bu şekilde binler ce müşterisi var memnun kalmassan adam ürününün arkasında duruyor bence bir deneyin pişman olmayacaksınız artık ne varsa doğal ürünlerde facebok da sayfası var sacdökülmesine çözüm diye bir sayfa sayfaya baktığınızda adamın şiparişlerinin kargoya verildiği resmi görünce nedemek istedimi anlayacaksınız hatta numaranızı kıbrısdaki müşteriden aldım derseniz o zaman anlayacak deneyin bence pişman olmayacaksınızzz
Saç dökülmesine karşı erkekler için üretilen Bioxinin forte minoksidil oldukça etkili bir ürün. Erkek arkadaşım da babam da aynı konudan müzdarip. İkisine de aldırttım ve gözle görülür derecede iyi sonuç aldılar. Denemenizi öneririm :)
05321680531 bu numarayı whatsapdan kaydedin ben bu kişiden uzun zamandır şampuan alıyorum bu adam şampuanları kendi doğal yapıyor yaklaşık 100 çeşit bitkiden elde ediyor hem saçları dökülmesini durduruyor hemde yeni sac oluşumunu sağlıyor bence bir deneyin derim adamın bu şekilde binler ce müşterisi var memnun kalmassan adam ürününün arkasında duruyor bence bir deneyin pişman olmayacaksınız artık ne varsa doğal ürünlerde facebok da sayfası var sacdökülmesine çözüm diye bir sayfa sayfaya baktığınızda adamın şiparişlerinin kargoya verildiği resmi görünce nedemek istedimi anlayacaksınız hatta numaranızı kıbrısdaki müşteriden aldım derseniz o zaman anlayacak deneyin bence pişman olmayacaksınızzz
En İyi Cevaplar