Boyum 164 kilom 63 maalesef. düzenli diyet ve sporla kaç ayda popom böyle olur? ve ne yapmam lazım? aslında çok acil 2 aya böyle olmam lazım belim baya ince zaten sadecw basen sorunum var?

Squat yapican bol bol popo kasi herketleri spor salonuna gitme bos yere ac ayilarin arasina netten yaz bak ne lazim duzenli yap cok istersen sadece kizlarin oldu spor salonuna git ordaki kiz hocalar yardim eder
Bunun için özel egzersizler var kalça büyütme amaçlı. Bunları uygularsan ve senin metabolizmanla da alakalı olarak bu hale gelebilir. Ancak kimse bir süre veremez buna
1 fazla oturma çünkü kalçan yuvarlak şeklini kaybeder
2 sık ve bırak. Kalça kaslarını uyarmak için aklına geldikçe kalçalarını sık bırak
3 merdiven çık
4 yokuş tırman. Oradaki kasılmayı hissedeceksin
5 egzersizleri yaparken acele etme yavaş yavaş yap
6 esneme hareketlerini unutma
7 kardiyo yap
bnmle ayni boy ve kilodasin haftaya spor salonuna baslicagim bakalim oyle olmasamda ona bnzer bisi olabilirmiyim ama kalcam basenlerim var sanki ilk once onlar gitse iyi olur😄😄
Genetiginde musaitse bile min 1 yıl diye düşünüyorum benimki doğuştan kalkik ama böyle olması için 1 yıkımı daha vermem lâzım full spor sıkı diyet falan
Cevap
17Cevap
olmaz 😂 bu kız türk kızı değildir zaten türk kızlarının kalçaları daha yayık olur 😂😂
Yıllarını vermen lazım
2 ayda böyle olursan 3 ay sonra 80 kilo olursun
senin icin 500ay surer
Kalbimi kırdın aşk olsun yapabilirsem ilk sana atcam 😁😁
Uc postada boyle yaparim seni garantili
Böyle popoya varya ne yapmazlar ki :)
Basen olması güzel bence
poponun sahibine soruver
onun yediklerini yemen lazım
Şu an nasıl görmek istiyorum canımm
Olamaz:o
Nedenn