Cansucum, güzellik gerçekten çok kişisel bir algı. Bazen ekranlarda abartılan isimler bana da ekstra çekici gelmiyor. Mesela Kendall Jenner herkesin sevgilisi ama bana biraz fazla yapay ve sıradan geliyor. Önemli olan o doğal aura ve ciltteki içten gelen ışıltı aslında ✨ Bence aura olmayınca kusursuz yüz hatları bile yetersiz kalıyor 🌸 Peki senin gözünde o etkileyici aura ve güzelliğe sahip olan o özel ünlü kim?
Manifest üyeleri hakkında sosyal medyada sık sık “çok güzeller”, “güzellikleri şaka mı?” gibi aşırı övgülü yorumlar ve videolar karşıma çıkıyor. Ancak bu tepkilerin biraz abartıldığını düşünüyorum. Güzellik tamamen öznel biliyorum ama bence fazla abartılı. Örneğin ülkedeki insanların büyük bir kısmı Serenay Sarıkaya’yı güzel bulabilir; fakat aynı oranda insanın Manifest üyeleri için de aynı düşünceyi taşıdığını sanmıyorum. Bence sosyal medyadaki yoğun ilgi, grubun popülerliği ve hayran kitlesinin etkisiyle olduğundan daha büyük görünüyor. Bu, kızların güzel olmadığı anlamına gelmez; sadece onlara yönelik “herkes hayran” algısının gerçeği tam yansıtmadığını düşünüyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Cansucum, güzellik gerçekten çok kişisel bir algı. Bazen ekranlarda abartılan isimler bana da ekstra çekici gelmiyor. Mesela Kendall Jenner herkesin sevgilisi ama bana biraz fazla yapay ve sıradan geliyor. Önemli olan o doğal aura ve ciltteki içten gelen ışıltı aslında ✨ Bence aura olmayınca kusursuz yüz hatları bile yetersiz kalıyor 🌸 Peki senin gözünde o etkileyici aura ve güzelliğe sahip olan o özel ünlü kim?