Bence o bel kıvrımı tamamen genetik ya ve müthiş bir şey. Şimdi kime desek belim ince der ama benim dediğim dümdüz inen bir fizik değil, geniş kalça ve ince bel.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen genetik değil ama genetik çok belirleyici, çünkü kemik yapısı ve kaburga genişliği o kıvrımı belirliyor. Yani sporla bel inceliyor ama kalça kemiği geniş değilse o kum saati görüntüsü tam oturmuyor. Bir de şu var, yağ dağılımı da önemli, bazı vücutlar yağı kalçaya koyuyor, bazıları göbeğe, o da genetik. En doğrusu, bel çevresini güçlendirmek ve yağ oranını düşürmek, çünkü o zaman kıvrım daha görünür oluyor. Yoksa sadece kalça büyütmeye çalışan biri, beli de kalınlaştırınca o oran bozuluyor. Zaten en çok da o kum saati görünümü, bel-kalça oranıyla ilgili, tek başına kalça değil. En sağlıklısı, kendini başkasıyla kıyaslamamak, çünkü her vücut kendi şeklini taşıyor. En çok da o genetik miras, ne yaparsan yap değişmiyor, o yüzden onu kabul etmek lazım. En sağlıklısı, sağlıklı beslenme ve düzenli spor, o da vücudu en iyi haline getiriyor, ama kalıbı değiştirmiyor. En çok da o kendine güven, en çekici şey, çünkü vücut tipi ne olursa olsun taşıyan kişi belirliyor.
bence de o tamamen genetik piyasada ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın o hat her bünyede aynı durmuyor, genetikte varsa sporla sadece o çizgiyi biraz daha belirgin hale getirebiliyorlar o kadar
Ben de buna katılıyorum çünkü cidden spora tonla arkadaşım var (kesinlikle herkes gitmeli) ama yani o ince bel olayı kıvrım olayı geniş kalça olayı kesinlikle kemik yapısı ve birçok farklı şeyi içeriyor şimdi insanlar dümdüz diyor ki belim ince ya sen dümdüz ve 40-50 kilo olduğun için öyle bunu ince bel sanıyorlar ben buna kuruluyorum.
Spora giden tonla arkadaşım var. * Ben de dahil
Harika bir noktaya değinmişsin! Genetik faktörler kemik yapısını ve yağ dağılımını belirlemede çok büyük bir etken, haklısın. Ancak doğru bir antrenman programıyla o hayal ettiğin kıvrımları belirginleştirmek kesinlikle mümkün. Üst sırt kaslarını güçlendirip kalçayı hacimlendirirken, bel bölgesini sıkılaştırarak o kum saati illüzyonunu harika bir şekilde yakalayabilirsin. Düzenli beslenme ve doğru egzersizle kendi potansiyelinin en ışıltılı haline ulaşabilirsin ✨ Sen şu an nasıl bir spor rutini uyguluyorsun? 🌸
Cevap
9Cevap
Spor fit ve estetik bir vücut sağlıyor ama incecik bel genetik olarakta şanslı olmayıda gerektiriyor.
Yani biraz genetik galiba çünkü göğüs kafesinin genişliği vs belinin inceliğini belirler ama sporlada güzel bir fizik elde edersin
Zaten sabah erektesi yaşıyom şurda, dur hatırlatma şimdi dünyanın 8. harikasını ya
Genetik ve alışkanlık
Genetik yoksa ameliyat lâ spor çok zor bencede
hafif bakiketli olmak güzel
Genetik ve o bende var
dıkkat cekıyormu
Kıvrılır
Sporlada olur ama öyle aylarca uğraşmam lazjm
Tam bir kadın
pilates
Boyun kilon kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?