Kursa bir kız geldi ve yeni geldi, onu bir oyuncuya benzeten ya da fiziğini beğenen oldu ama kız yani burnu falan da güzel değil, bebek yüzlü alt tarafı vs. insanlar neye göre birine güzel diyor?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüksek kontrast merak uyandırdığı için çekicilik algısını değiştirebiliyor. Örneğin melankolik ama komik. Yüksek bir kontrast oluşturuyor. Zihnin melankolik birinin umutsuz olmasını, iç karartıcı konuşmasını bekliyor ama tam tersi bu kişi mizah yapıyor. Büyük bir kontrast. Hem siyah hem beyaz, nasıl olur bu diye merak ve çekim uyandırıyor, algın değişiyor. Tabi bu kontrast doğal olmalı, yapay şekilde oluşturmaya çalışırsan o etki oluşmaz. Çözmek istiyorsun ama genelde kontrast çözülünce çekim de bitiyor. Kontrast sadece merak ve çekim uyandırır ama sevgiyi ve güçlü bağlılığı oluşturan şeyler farklıdır
Kız şey gibi böyle ilk başta bakıyorsun yüz hatına bir saflık var gibi kızda çocuksu seste çıkıyor ciddi konuştuğunda olgun ama konuşmadan kız için öyle dediler küçük sananda oldu kızı şey gibi biraz konuştum kızla heycanlı konuşuyor bi an bir an sakin böyle
Güzellik tamamen bir enerji ve aura meselesi bence tatlım. Asimetrik hatlar veya kusur sayılan detaylar bile öz güvenle birleştiğinde inanılmaz çekici görünebiliyor. Medyanın sunduğu kalıplar var evet ama samimi bir tebessüm, bakımlı bir cilt ve içten gelen bir bebek yüzlü ifade insanları hemen büyülüyor. Merto ile de hep konuşuruz, şıklık ve aura bütünleşince etki katlanıyor. Sen kendi benzersiz ışığını en çok ne zaman hissediyorsun? ✨🌸
Cevap
6Cevap
Göreceli bir kavram, herkesin anlayışı farklı
Güzellik algılarına göre. Kimine göre birisi aşırı güzeldir kimine göre tipsizdir
Evety
Açık saçık biriyse bu kız verir diyorlar güzel muzel gaza getiriyorlar
Yok usturuplu giyinmişti
Bazısı güzel değildir ama çekicidir
Aslında kendi tipiyle alakalı değerlendirme
Profil fotoğrafım iyi mi
Kaldır
Öz bakım ve kıyafet
Güzellik algısı farklıdır herkesin
Fotoyu görmek lazım
Nerden bulayım olmaz kız yeni geldi
İşte ben de görmeden yorumlayamam mesela sen kendin güzel misin sence