Kısacası kişiliği iyi olsun ama yüzüne de bakılabilsin :)
Sizce bir insanda önemli olan güzellik mi kişilik mi?
Kısacası kişiliği iyi olsun ama yüzüne de bakılabilsin :)
Burada gözlemimi söyleyim:ş; Erkekler için ilkin görünüş başlangıcı kişilikse devamını sağlıyor. Ama kızlar için sadece görüm gerisi gördüğüm kadarıyla hiç önemli değil. Burada okuduklarımdan sonra buna emin oldum.
Nası yani yüzüne kezzapmı atıyo.
dövüyo ama bırakamıyorum , sövüyor ama bırakamıyorum, aldatıyor ama napim bırakamıyorum, sıkıldım senden diyo napıcam ben şimdi, bana çık git hayatımdan dedi ben naaparım onsuz, bana hemen benim olmalısın dedi oldum, yıkıl karşımdan diyo ama biliyorum beni seviyo vs vs yuhhhh diyene kadar okudum artık okumuyorum bile.
Kriter sadece tip olunca herşeye böyle katlanılıyo bakınız aşşağıdaki durumlar...
kezzap dayak falan değil tabi onları yapan psikopatlar da var. Ben kadınların kısıtlanmasından bahsediyorum. Sevgili olmadan önce kızın giydiği kıyafetlerine, makyajına, saçlarına dönüp bakarken evlenince yasaklıyor. Onu giyme, makyaj yapma, her gün saç şekilden şekile mi girermiş gibi.
Rahat adamın psikopat olmasını isteyen kadın yok yani;
www.kizlarsoruyor.com/.../q1523384-bir-erkek-nasil-paranoyak-olur
Bu yorumu da okudun mu :D :D 'Ayarlarıyla niye oynuyosun, neden kurcalıyosun adamı ya bozulursa ne yapıcan adamı fabrika ayarlarınamı döndürücen. Sen telefon aldığın zaman yazılımını şeklini falan değiştiriyomusun. Herkes halim selim sakin olsun ister. Başkası olsaydı sen şizofrenmisin kızım derdim ama sen olduğun için bak bişey demiyorum.'
Kişiliktir insanı güzelleştiren, o kişiliğin farkında olandır kendine güzellik katan.
derim.
cut.
Kesinlikle kişilik. Dünyanın en yakışıklı insanı olsada, kisiligi bes para etmezse ben napayim onu?
Güzellik kavramı denen şey zaten insanın karakterli olması..
Cevap
11Cevap
yüzü güzele 40 günde doyulur. huyu güzele 40 yılda doyulmaz. nefret ettiğin özellere sahip biriyle, brad pitt olsa anlaşmazsın. onlar da adriana lima olsan anlaşamaz.
Güzelliğe önem veririm fakat biraz karakterli olması lazım insanın. sadece kişiliği güzel diye tercih edemem. aynı şekilde sadece ve sadece güzel diye de
Her ikisindende biraz olmalı. kimse dörtdörtlük değil.
kimse kimseyi kandırmasın şimdi. her iki tarafta dış görünüş olmadan olmaz kanaatinde. madem öyle neden, nitelikli kişiler hep yalnız?
THE END...
güzelliğinin bitmesine bir kezzap yeter Allah korusun
kişilik şart
Kişilik bozulmuyor değil mi?
bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur
Kesinlikle kişilik. ;) kişiliği beş para etmezse güzelliğini götüne sokabilir ;)
ilk önce güzelmi diye bakarım güzelse 2. aşamaya geçebiliriz
kişilik artı birazda güzel olsun demi ama öncelik kişilik :)
Kişilik sana ömür vaadeder...
Kişilik yoksa güzellik neye yarar ki...
ikisi de ama kişilik önce tabi
Bence güzellik gelip geçici
kisiligi olmayanin cemalinde gozum yok.
Güzellik önemli.
B şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar