Cidden Allah aşırı boş gününde yaratmış bu ne ya Barbie bebek gibi hepsi kızları özellikle erkekleri de aşırı yakışıklı yani hiç çirkin erkek görmedim şu ana kadar ve kız ortalama bile zar zor bulunur
Rusya’da belli süre bulundum. Güzel veya yakışıklı olanları var ama nüfus Türkiye kadar olsa oran olarak pek fark yoktur. Sadece beyaz tenli ve renkli gözlü olmak güzellik demek olmuyor. Hollanda, Danimarka gibi kuzey ülkelerinde çok daha güzeller var.
Güzellik göreceli ama güzellikleri çok abartılıyor.
Barbie gibiler çünkü... ve bizim gibi uzun yıllar güzellik algısı sarışın mavi gözlü olan insanlar için güzellik standarti da bu oldu... oysaki gorseldeki sarışın kadın baya travestiye benziyor
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
Fotoğrafa koydukların hepsi saris8n mavi gözlü oysaki aralarında bizim gibi siyah saçlı kahverengi gözlü ama onlarda aşırı güzel yani fotoğraflarım koyduklarım üzerinden en iyileri bunlar ama ben aşırı beğendim ya
Yani ben Barbie bebek ile güzelliğin Avrupai güzellik standartlarını aşıldığını söylemek istedim sadece ama gorseldekiler de zaten Rus gibi de değil saçını sarıya boyayıp aşırı makyaj ve estetik yaptırmış herhangi biri gibi
Tatlım, genetik faktörler ve Soğuk iklimin cilt üzerindeki etkileri kesinlikle büyük bir avantaj ✨ Ama işin sırrı sadece genetikte değil, bakıma verdikleri devasa önemde saklı! Düzenli cilt bakımı rutinleri, nemlendiriciler ve kendilerine gösterdikleri özen o ışıltıyı kat kat artırıyor 🧴 Doğru bir nemlendirici ve öz güvenle herkes kendi ışığını saçabilir 🌸 Sen kendi güzelliğinde en çok hangi özelliği öne çıkarmayı seviyorsun?
Yaw kaç tane Rus gördünüz?100 milyon kadının 20 milyonu güzeldir 30 milyonu ortadır 50 milyonunun kırgız ozbek ermeni çirkinlerinden farkı yoktur. Şirşip durmayın koskaca ülkeyi. Çok güzelleri var ama hepsi güzel değil...
Evet deniz manzaralı evde oturuyorum 2 tane evde miras kalacak bifkata yakisikli erkek bakayım para nasılsa var bana sizde bir buzdokqnini bilr çok görüp restoranda bir yemeğe bile para yok diyip güzel kız bekliyorsunuz yani diyeoisn ya o kızlar bize hakr cebinde parası olan yakisikli olana bakar
Ben 1.85 boyunda 3 yildir fitness yapan biriyim tipimde gayet yakisikli ama ben demiyorum ki en güzel kizlar benim olsun nasipte ne varsa o olur evler yatlar katlardan restoranda bir yemek yemeye paran yoksana gelmen manipülatif bir şey yemek yemek lüks değil insanlik ihtiyacidir.
Ona bakarsan Ukraynali bir kız Türk erkeğine yani size çok soğuk olduhuu bu arada Ruslar kafadar güzel Ukraynalilar Türk erkeğine siz çok iki yüzlü ve çok soğuk demişti bir covuk anlatmıştı bize yani sizide pek sevdikleri söylenemez