Merhaba! Ben uzun yillardir Rusya'da yasayan bir gurbetciyim ve bugun guzellik konusunda rus kizlarin bazi sirlarindan size bahsetmek istiyorum...
1. Sari sac boyama. Biri size 'butun ruslar dugustan sarisin' dediginde asla inanmayin, yetiskin ruslarin 30-35i% dogustan sarisindir. Cogu acik kahve sac rengine sahiptir ve bu yuzden kisisel bakim marketlerinde renk acici sac boyasi nadir bir urun degildir. Kuaforlerde ise oldukca populer tur bir hizmet 'melirovaniye'dir - butun sac telleri birer birer sari sac boyasi ile boyanir ve dogustan sarisin oldugunuzu soyleyebilirsiniz herkese artik.
2. Uzun sureli sac protezi. Bu da populer bir tur hizmet Rusya'da, cunku rus kizlarin derdi - seyrek sactir. Sintetik sac telleri özel bir cihaz ile sacinizin koklerine takilir ve 3-4 aya yogun ve uzun saca sahib olacaksiniz.
Rus kızları genellikle doğal güzelliğine sahiptir. Sizler nasıl makyaj falan yapıyorsanız onlar da öyle yaparlar ama dediğim gibi doğal güzelliği olunca iş değişiyor.
Ayrıca türk erkekleri işte bu yüzden rus kızlarına daha çok düşkün oluyor bende dahil. :D
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay ne kadar yaniliyorsun zavalli. Rusyaya gitmen lazim
Rus kizlarin 20% guzel haberin olsun. Ama cogu bakimli, bu dogru. Yine de cirkin yuzlu cok gormustim. Senin gibi internette degil, canli rusyada gordum
Doğal güzellik diyorsun da ne kadar uğraşıyorlar o sözde doğal güzellik için bir kere çoğu Rus kadını öyle sizin Rus değince aklınıza gelen Ruslardan çok farklı Rusları sadece %30u doğal sarışın diğerleri saç açıcı kullanıyorlar Beyaz Rusyada sizin hayalinizdeki Ruslar öyle heosi mükemmel ve ya doğal güzel değiller Rusları kötülemiyorum çünkü benim annem Rus
rusların genetiklerinden gelen bir güzellik, makyajla olacak iş değilki, güzel kız makyaj yapmasa da güzeldir. Ama rusların genel sorunu 30 yaşını geçince güzelliklerini kaybetmeye başlıyorlar
Valla istediginiz kadar konusun kıskanın ama rusların genlerı güzel abi cansız manken mi insan mı ayırt edemiyorsun erkek olsam şahsen bende bakardım Ruslara 😍😀
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
aZvalli... cok yaniliyorsun. Rusyada yasaman gerek...
Rusyaya gitmeme gerek yok Alanyada yeterince görüyorum asil zavalli sizsiniz o rus kızları size boyle cekmemezlik yapmiyor fesatlıgınizdan catliyorsunuz 😂
kitabın ortası... güzeller kabul edin... lakin kişilikleri için bişey diyemem... fuhuş yaparlar ama yapmazlar... konu güzellikleri... bende rusyada bulundum... kızlar güzeller ve bakımlılar... inkar en kolay kaçış yolu... güzeller diyelim ve konu kapansın kızlar... :))
Tüm dunyanın bildigi bir sey bu nesillerdir guzel kadinlar kizlar ama bizlerden 3-4 tane fesat cikiyor ruslarin gercek guzelligi degil diyor gelde sinirlenme @drno77
Ya ben anlamıyorum yani kardesim bizim erkekler yakisikliliktan ölüyorlar sankide bizi begenmiyolar 😒 herneyse 175 boyum var 55 kiloyum sevgilimde yunan hadi bay
En İyi Cevaplar