Merhaba 21 yaşındayım hep 48-51 kilo arası olmuşum. Ama vücudumda sadece popo ve diz arkasında beyaz çatlaklar var neden oldu sadece lazer mi geçirir bilen var mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer öncelikle çatlaklar hemen hemen her kadında var ve gayet normal bir şey takıntı yapma. lazerle geçebiliyor diye duydum ama çatlak giderici kremler gibi kozmetik ürünlere hiç inanmıyorum.
😔😔
Merhaba... Çatlakla bilimsel olarak deri altında gerçekleşir. Bu da zorlanma ile meydane gelir. Bazen spor bazen bir eşya kaldırma vs vs bir sürü sebebi var. Mesela karnım dünya haritası gibidir, dövüş sporları yaptığım donemler çok zorlamaktan yırmık yemekten çalısma stilimden oturu. Lazer tam olarak geçirmese de bazı çatlaklar kurtarılabilir seviye de bunları geçirebilir. Lakin bahsettiğin bolgedeyse sorun etme derim. Görende sorun etmez o bolgede...
😔kendim için olmasını istemiyorum
Harika görünümünle kilosunu koruyan bir genç kadın olman ne güzel tatlım! Çatlaklar sadece kilo değişiminden değil, ergenlikteki hızlı boy uzaması veya esneklik kaybından da kaynaklanabilir. Beyazlaşan çatlaklar dokunun iyice olgunlaştığını gösterir. Lazer görünümlerini tamamen silmese de ciddi oranda belirsizleştirir. Evde de hyalüronik asit içeren vücut serumları ve masajla cildine esneklik katabilirsin. Sen daha önce çatlakların için bir bakım yağı denemiş miydin ✨🌸
Cevap
9Cevap
Boş ver daha seksi
🤣😔
Arka kısımda ise gelişme çağında oldugu söylenir genelde
Kilo almışsın sonra vermişsin yerken aklın neredeydi acaba
51 kg dan fazla olmadım bu yaşıma kadar boyumda uzun 1.67
Hızlı kilo değişiminden kaynaklı olmuş olabilir.
Olmadı ama oyle bisey
Bilmiyorm ki😔
kilo alıp zayıflamışsın
Çoğu kızda var merak etme, tek sende var gibi düşünme 🌸
Kilo alıp vermediysen niye çatlak olsun ki tuhaf
E normal bebeğim
Hatta şirin bence
Nasıl normam yaşlılarda oluyordu bence
Hayır güzelim popon sıkı ve hacimlidir
Iyyy
ne ıy insanlik hali
Yaşlılar da olmuyor mu o