Ya deliricem 20 gün oldu ilk seansıma gideli ilk seanstan çıktım eve grldim kızarıktı hep şimdi de böyle oldu allah aşkına geçer bu deyin ilk seanstan olur mu böyle şey ya ayrıca çok güvenilir kaliteli bir yer anlamadım nolacak böyle? NOT: lazere gittiğimden mecburen çıkan tüyleri almamak zorundayım demeyin sonra kıllara bak diye
Seanslara yeni basladij herhalde. Onlar leke kalmicak kafani yorma ama batik olmasin diye bol bol kese yapman gerekiyor. Ve sakin tras bicagi ile temizleme biliyorsundur ama soyleyim dedim. Bende full-lazer yaptiriyorum Şu an kafana takilan birsey olursa sor.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ilk seansım 20 gün önce oldu işte yarın kontrole gidicem ilk seanstan hemen sonra oldu bu çok korkuyorum kahverengi benek gibi
Eger onlar batik degilse Hafif hafif atislardan dolayi bacaklarinda leke olmus Beyaz tenliysen ve dayanikli degilsen bunun olmasi normal onlar gittikce azalacak en son nerdeyse hic kalmicak ben mesela 12. seansima gidicem Şu an bende hic olmuyor ilk basta seninki kadar olmustu. Sadece bacaklarinami yaptiriyorsun?
Tamam ayni bana oldugu gibi sadece biraz gobek deligimin alt bolgelerinde ve bacaklarimda ozellikle olmustu. Kabuk baglamadi ve aci ya da kasinma yoktu buyuk ihtimal sendede aynidir gecer kafani hic yorma.
20 gün çok uzun bir süre geçmesi lazımdı hani yaptırdığın gün boyunca olabilirde ertesi gün geçmesi lazım bende yapıyorum çünkü bugüne kadar yaptıklarımın hiç biri 20 gün kalmadı en fazla çat çatlasa iki gün bide makina çok önemli çeşit çeşit makina var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazilari boyle etki uapar. Makinaya bagli. O yuzden once küçük bir yerde deneyip ona gore devam etmeli
Çok beyaz tenlisin. Makinesini doğru seçememişler devam etme. Başka bir yere git, geçer diye umuyorum. İzmirdeysen ben yaptırdım önerebileceğim bir yer var.
Çevremde tanıdığım 3 kadın var lazere giden. Hiçbirinde bu türden bir probleme rastlanmadı. Bence ya lazer olduğun cihazda ya da teninde bir sıkıntı var. Kalıcılaşmış olabilir bu lekeler.
Bana koymadı senin bu tiple kılsız mükemmel kız araman saçma geldi çünkü canısı insanda kıl mutlaka oluyor :/ sen önce gidip kendi kıllı göbeğini alıp erit sonra kılsızını bulursun
En İyi Cevaplar