Mesela dudak dolgusu, lazer epilasyon ve şarjlı diş fırçası, hayatımda daha büyük kolaylık sağlayan işlemler ve ürünler görmedim
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Şarjlı diş fırçası saçma bence.
Bence güzel temiz ve ferah hissettiriyor
Öyle mi, ama kendi elinle fırçalamakla pek fark olacağınî sanmam. Tercihim doğaldan. ipl ile ilgili fikrinz nedir? Bu arada dün epilasyon cihazın kıl dönmesine sebep olduğunu aslında kötü olduğunu okudum (kaynak ai) bunu araştırın mantıklıgeldi teorisi. ipl kullanır mısınız?
Ben güzellik merkezinde yaptırıyorummm o yüzden işlem dedim ev tipi kullanmadım ama tamamen bitmezse almayı düşünürüm öneriniz varsa çok açığım
Hm yurt dışında ulike (mor olan) aldım öğrencilere indirim vardı. Philips çok övülüyor denetimdeki puanlara bakıyorum. İyidir diyorlar ama cildinize göre mi ona bakmanız lazım
Dudak dolgusunda İstanbul civarı uygun ama güvenilir tavsiyeler var mı? Hyalironic acide zararlı diye duydum (kayıyor cildin içinde çünkü sabit duran bir madde değilmiş)
Ben İstanbul'da yaşamıyorum ama dolgu markası olarak öneri yapabilirim ben elasty yaptırdım başta çok sert ve topaklıydı ama gün geçtikçe yerine oturdu en kalıcı marka bu elasty ama juvaderm daha kaliteli diyorlar elasty erimesi zor bi dolgu kalıcı diye tercih ettim 0.5 yaptırdım ve hayır kaymıyor belli bi süre yüzüstü uyununca ve dolgu doğru katmana enjekte edilirse kaymaz
Ve bu konuda uygun kaçmamanı tavsiye ederim bilindik klinikler tercih etmelisin hele 4-5 bin bandındaysa o fiyatlar iki sene önceydi uyguna yapan yerler genelde sağlık sektöründe olan ama dolguyla alakalı bilgisi olmayan sağlık çalışanları ya da güzellik merkezinde çalışan güzellik uzmanları olabiliyor.
Evet uygundan kastım en minimali değil ama bazısı gereksiz pahallı. Bedenime müdahale edecek sonuçta sağlık, birkaç lira için kendi sağlığımı tehlikeye atmam
Kesinlikle kendine yatırım olarak görüyorum ben bunuuu ortalama bi yere de yaptırabilirsin ama belgeleri duvarda asılı mı bi bak doktor mu değil mi , ya da özelden öncesi sonrası fotoğrafları iste artık paylaşmak yasak reklama giriyor diye
Aynen, haklısınız. Tıbbi bilgisi olanla çalışmak lazım
O üçlüden başkası değmez zaten
Dudak işi neden bu kadar önemseniyor ya
Dudak kalemi sürmekle uğraşmıyorum
Ama çok yapay duruyor biliyor musun
Yooo 0.5 yaptırdım yapay değil hiçte
Yaşın kaç ki?
19 olacağım
Başka estetik düşüncen var mı?
Hayır burnum yüzüm gözüm güzel ben dudak dolgusunu küçüklükten beri istiyordum diye yaptırdım çok bi fark yok zaten biraz daha hacimli sadece
Anlıyorum. Aslında senden bir şey istesem. Vaktin var mı? Bu konuya dair sormak istediğim bazı şeyler var. Birinci ağızdan duymak istediğim.
Buradan sorabilirsin
Tamam. Ne hissediyorsun? Bunu anlat ama dürüstçe. Yaptırdığın andan itibaren
Kendim gibi hissediyorum o nasıl bi soru
Yani aslında uzun uzun sorularım varda neyse tamam direk sorsam daha iyi olurdu sadece
Üfff çok saçmasın eski benim yani beş dakikalık bi işlem yapıldı ne değişmiş olabilir
Konu sadece dolgu değil aslında. Söz dikkat ederim üslubuma. Öyle daha iyi sorup anlatırım. Hak verirsin emin ol.
dolu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lazer epilasyon kesinlikle parasını sonuna kadar hak eden harika bir konfor, benim de hayatımı inanılmaz kolaylaştırdı. Bakım rutinime gelirsek, kaliteli bir güneş kremi ve hyalüronik asit serumu cildimdeki o doğal ışıltıyı korumamı sağlıyor. Yatırım yaptığımda karşılığını fazlasıyla aldığım en temel şeyler bunlar. Sence de cilt bakımında içeriklere yatırım yapmak tüm havayı değiştirmiyor mu, senin vazgeçilmezin hangisi? ✨🌸