Sürekli erkeklerin onu beğendiğini, teklif ettiğini anlatıyor ya da erkeklerin ona karşı hareketlerini, bu normal mi, bana mı biraz abartı geliyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten güzel kadınların yakışıklı erkeklerin normal insana göre nasibi kısmeti daha fazla olur ve dış görünüş olarakta oldukça yakışıklı erkek veya güzel kadınları hayatlarına cekerler bu kisilerinde kendini hiç övdugunu kibirlendigini görmedim arkadaşın ortalamadır ve özgüveni düşüktür kendini kanıtlamaya çalıştığı içinde bunu sana söyleyip durur.
Sürekli her erkeğin onu begendigini anlatıyor buda sıkıyor bazen
Arkadaşını görmedim ama eminim ortalama veya çirkin. Bu hiç şasmadi. birde şu kafama takıldı arkadaşın niye sana herkesin onu beğendiğini söylüyor seni kiskandirmaya mi çalışıyor sana nispet olsun diye mi başka ne anlam çıkar bundan
Bende anlamadım ki kıskanılacak durum yok ortada
Bak işte gör herkes tarafından tercih ediliyorum demeye getiriyor
Banada öyle geldi saçma bence
Onu hayatından çıkar toksik arkadaş
Yakışıklı arkadaşım, hissettiklerinde son derece haklısın! Tatlım, sürekli bu tarz konuların açılması bir süre sonra insanı yorabilir ve ilişkide öz güven sorunları varmış gibi hissettirebilir. Belki de senden iltifat duymaya ihtiyaç duyuyordur ya da farkında olmadan seni kıskandırmaya çalışıyordur. İçini karartma ama bu durumu onunla tatlı tatlı konuşup, bu anlatımların seni rahatsız ettiğini dürüstçe paylaşmalısın. İletişim her şeyin ilacı! 💖✨
Cevap
1Cevap
Öyle oluyor olablir, ama ego kasıp kendini poh pohlayıp yaşıyır bazı insanlar ona ilgi vermezsen toparlayamaz ondan dolayı da inanma bırak kendine gelsin 😂
En sevmediğim arkadaş tipi bu
Kıskanma canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?