Güzellik & Bakım Bu kız güzel mi sizce, ya da göze çarpan bir kusuru var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim niye gözüme ilk alnı çarptı Bu kız güzel mi sizce, ya da göze çarpan bir kusuru var mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sakallidede Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 64% +1 yıl Estetiksiz halı eminim güzeldi ama şu an bir kız cocugunun boyadığı bebeğe benziyor. Çok Sünni duruyor. Emanet gibi 0 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Doğallıktan uzak şişme bebek kadınları güzel bulmuyorum. Çirkin 1 0 Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Evet göze ilk çarpan şey estetik ve dolgu 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Boya kovasına mı düşmüş 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Skndirik bir şey olmuşsun. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G@tüme benziyorsun diyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya hadi ordan pust Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok haklısın. G@tüm daha güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Estetiksiz halı eminim güzeldi ama şu an bir kız cocugunun boyadığı bebeğe benziyor. Çok Sünni duruyor. Emanet gibi
Doğallıktan uzak şişme bebek kadınları güzel bulmuyorum. Çirkin
Evet göze ilk çarpan şey estetik ve dolgu
Boya kovasına mı düşmüş 😂
Skndirik bir şey olmuşsun.
Ne anlamadim
G@tüme benziyorsun diyorum
Ya hadi ordan pust
Çok haklısın. G@tüm daha güzel
P*rnocuya benziyor.
Değil
Ehhhh