Veya mantıken önem vermeseniz de, itici gelir mi? Çirkin birine şans verir misiniz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden bahsediyor. Tipsiz olarak çirkin bir kadına da güzel bir kadına da şans vermem açıkcası. Çirkin zaten istesen de kalbin ısınmaz; güzeli de sana bakmaz. Baksa bile bu sefer onun karşısında hep kendimi ezik hissederim. Yani ona haksızlık yapıyormuşum gibi neticede benden daha iyisini hak ediyorken niye benle.
Hiç ilişkin oldu mu?
Reelde 1 kez, sanalda 3 kez oldu. Başkasıyla yattı reeldeki aldattı zaten.
Sonuç olarak şans vermişsin ama hahfjd tipsizsindir o ayrı ama aldatmak karakter meselesi tamamen. Yine de bana da çirkinlik sevilmeye engelmiş gibi geliyor. Hele güzel/yakışıklı kişilerin çirkin denebilecek tiplerle birlikte olması çok tuhafıma gidiyor
Yani hepimiz dış odaklıyız, yalan söylemeyelim. Hepimiz güzeli görünce bakarız ister istemez. Ama tipi iyi birinin çirkinle takılması falan garip. Ya geçmişinde tipi iyi olanlar duygusal olarak yıprattı ve değer vermedi ondan dolayı çirkine şans verip ilgi görürüm falan mı düşünüyorlar acep.
Bir yandan da göze hitap eden kişilerin karşı cins ilgisine doyduğunu düşünüyorum ben açıkçası. O yüzden görünüşe çok da önem vermiyor olabilirler ikili ilişkilerde
Bilmiyorum ben anlamıyorum bu muhabbeti. Açıkcası bana güzel bir kadın ilgi duysa rahatsız olurdum.
Neden yahu
Venustrafobim var benim.
Yeni yeni fobiler çıktı bir de başımıza
Bayadır olan bir fobi ki bu yeni değil.🤦♂️
Dalga geçiyoruz efenim
😂😂
Canım benim, bu konuda bence dış görünüşten çok daha fazlası var! ✨ Tabii ki ilk izlenim önemli ama asıl güzellik insanın içinden yansıyor, kendine nasıl baktığından belli oluyor. Özgüvenli ve pozitif bir enerji yaydığında, bu seni pırıl pırıl yapar! Kendini çirkin hissetmek yerine, içindeki ışığı bulmaya odaklan. Şans vermek mi? Kesinlikle veririm, karakter ve enerji benim için her şeyden önce gelir! 🥰💖
Cevap
4Cevap
Kendimi çirkin bulurdum fakat iki güzel kız benimle sevgili oldular. Bende bir şeyler bulmuş olmalılar çünkü her seferinde şaşırırdım.
Neden ilerlemedi peki?
Benimle aynı kafada değillerdi ve karşılıklı anlaşmalı olarak ayrıldık😀
Anladımm. Demek ki görünüş her şey değilmiş😅 özgüvenini koruyup ezikliğe bürünmüyorsan normal
Ama şöyle bir durum da var. Ben çirkin buluyorum ama onlar bulmamış olabilir. Bir de böyle düşün😀
Olabilir tabii ama bazı insanlar objektif olarak çirkindir, onlardan olarak yorumlamıştım seni😅
Ben demek ki objektif olarak çirkin değilmişim😂
Çirkin insanlar kadar egoist insan yok
Ne alaka be
Evet veririm ama çok değil.
Ben kiloya önem veririm ve bakımlı olmasına.
İçi pisse dışına da yansır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?