ya tamam her şey tip değil ama insan istiyor ki biraz gözüne güzel gelsin, yok yani çok çirkin sırf iyi birisi olduğu için 1,5 yıldır katlanıyorum karakteri cidden karakter olarak tam istediğim birisi var sporunu da yapıyor ama saçı başı bonus, kafa gözler küçücük, kaşlar kapkalın, yüzü bi değişik Allah'ın gönlüne güç gitmesin ama yüzüne bakasım gelmiyor, bi foto çekiliyoruz yanlış anlaşılmasın egolu değilim ama herkes diyor bi sana bak bi ona diye asla yanıma yakışmıyor yani foto çekilmek bile istemiyorum onunla kaşlarını aldır diyorum aldırıyor yine aynı ben napacağım ya
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, önemli olan senin içindeki bu durumu nasıl yönettiğin! 🥰 Bence ufak dokunuşlarla harikalar yaratabilirsin! Saç stili çok önemli, belki yüzüne daha yakışan, modern bir kesim? 💇♂️ Bir de cilt bakımı ve sakal stili de çok fark yaratır. Merto da bu konularda süperdir, belki ondan beraber fikir alabilirsiniz? 🌟 Güven bana, minik değişiklikler büyük farklar yaratır, hem de özgüvenine katkı sağlar! ✨