yaklaşık bir senedir sürekli olarak düşünüp ağladığım bir konu bu. 3 yıldır çıktığım kişi baya yakısıklı lisenin en yakışıklı cocuğu derler ya tam ondan işte. Çıkmaya başladığımızda 15 yaşındaydık ve herhangidikkat çeker bir yanı yoktu aksine kilolu ve baya utangaç biriydi. Bizim çıktığımızı duyan arkadaşlarım çok şaşırmıştı onla nasıl çıktın diye hatta onun arkadaşları bile bana sormuşlardı gerçekten seviyo musun diye.3 sene içinde ne olduysa evrim geçirdi denebilcek kadar değişti. Ve şu an ona yakışmadığımı düşünüyorum o da aksine onun bana yakışmadığını söylüyor ama bence bu geçmişten kalmış bir düşünce onuniçin. Çirkin değilim ama o yanımdayken yerin dibine geçmek istiyorum. bu yuzden yanına gitmek istemiyorum artık :( benden daha güzelleri varken neden benle diye soruyorum hep kendime. Özlesem de görüşmekten kaçıyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yıl3 yıldır çıkıyorsun dediğine bak. Millet 3 yıl önce ayrıldığı sevgilisini hala unutamamış sen şükür etmiyorsun yok öyle yok böyle ay yanına yakışmıyorum. Dua et biraz be, çok şükür seni seven biri var. 3 yıl olmuş, gayet güzel gidiyor ilişkin. Bir şeyi 40 kere düşünürsen o olur, ha neden benle mi diyorsun aferin hep bunu düşün, çocuğa da belli et yazık garibim bişey var sansın zamanla bozulsun aranız, kavga edin edin o da başka birini bulsun. Eğer kuruntu yaparsan bu olur. Ama sahip olduklarının değerini bilirsen kaybetmezsin. Senin yaptığına bulmuş da bunuyor derler. Bu kızları anlamak falan değil ben de kızım bu kız psikolojisi falan değil. Ha çok mu kötü hissediyosun yazın spor salonundan çıkma. Sen de evrim geçir. Ama "ay ben onun yanında çirkinim hede hödö" diye gezme yemin ediyorum ağzına bir tane geçireyim de bir aklı yerine gelsin dediğim insan listesindesin şuanda.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence çok yanlış bir şey yapıyorsun. Bu kadar çok olumsuz düşünce ve bu korkular senin başına her an korktuğunu getirebilir. Neden sevdiğin çocuğu ve ona olan sevgini bir kenara atıp bu takıntılı düşüncelere kendini kaptırıp bunların içinde boğuluyorsun? Ve bu korkular uğruna sevdiğin insanı görmekten vazgeçiyorsun? Bence sen onu sevmiyorsun. Çoğu insan sevgiye hasret, sense dış görünüşe o kadar takmışsın ki, sevgiyi elinin tersiyle bir kenara itiyorsun. Korkularını bir kenara bırak ve kendinle yüzleş.
00 Yorumla
İlişkinizi yalnızca fiziksel bağlamda değerlendiriyorsun. Etme!;) Aşkın kaynağı kişiliktir. Ondandır ki insanlar eşleri hasta olunca yatalak olunca hizmet ediyorlar işte aşk bu. O seni seviyorsa eğer dediğin kadar da yakışıklıysa sen olduğun için seviyordur. Değerini bil yani. Her neyse sonuçta duygusal anlamda güçlendirmeye çalışın ilişkinizi. İnsanları gerçek anlamda birbirine bağlayan duygularıdır dimi. Fiziksel güzellik tabi önemli çok önemli belki kimilerine göre ama duygusal anlamda birine bağlanınca fiziksel şeyler arka planda kalır. Klişe gelmiş olabilir ama işin aslı bu :D
10 Yorumla
+1 yılAsık olduktan sonra sevgilin cirkin ya da bakımsız olsa bile gözün köreliyo görmuyo farketmiyo bakımsız ya da cirkin oldugunu
Sevdigin seni bu hali ile seviyo daha ne istiyosun
Sırf cirkin oldugu sevdigi kisiye acılamayan yasanamamıs kac tane ask var haberin var mı daha ne istiyosun?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
87Cevap
senden güzeli her zaman vardır ama senden daha çok hak edeni yoktur 3 sene olmuş dolu dizgin devam ediyor demek ki hak ediyorsunuz bir birinizi çoçuk seni kendine yakıştırıyorsa problem yok zaten dışarıdaki insanları pek umursama onlar konuşur hep kendilerine bakmazsınız benim çift arkadaşlarım var bir tanesinde kız mükemmel iken diğerinde erkek üstün ama ikisi çiftte bir birine aşık o zaman hiç bir sorun yok
20 Yorumlacok sacma bir dusuncen var onemli olan senin dis guzeligin degil.. dusunki sen cok guzelsin ama karsi taraftaki seni istemiyor o zaman ne getirecekti sana guzelligin.. onemli olan kalbinin guzelligi.. seninle mutluysa o ve sende onunla mutluysan boyle seyler dusunme insallah mutlu olursunuz
00 Yorumla
+1 yılCanım sen o yakışıkli diye mı onu seviyorsun?
O seni çirkin veya güzel olduöun için emin ol ki sevmiyor. Seni sevmese 3 sene dile kolay canm yanında bile durmazdıııı... O seni sen olduğun için, farklı olduğun için, iç güzelligin için seviyor... Bir de böyle düşün... Kendinle barışık ol!!!
Her erkek güzel kadın istemez yanında. Nice güzeller varki...00 Yorumlayakışıklı erkekler çirkin kız sever derler ama yanılgı benim sevgilim çok güzel biri değil belki ama ben onun gülüşüne ve karşımda web cam de pizza yemesine hayran kaldım. çok acıkmış sevgilim ve kendisi 50 kilo olunca ve ben de 90 kiloyum.. sevgilim Arap olduğu için şaşırmanı beklemiyorum.. Türk kızları hayatta kabul etmezler kilolu erkekleri ama sen farklı birisin tebrik ederim.. ben de 69 kiloya düşme hedefindeyim.. hayırlısı ile yaza kadar düşmeye çalışacam..
00 YorumlaSakın bunu ona da söyleme, çok üzülür. Kendine veya sevgiline tamamen güvendiğin gün bu sorunu aşacaksın. Ya sen kendine kız olarak baktığın için beğenmemen normal ama bir erkek gözüyle ne kadar güzel olduğunu bilemezsin :p Hormonlar farklı, naparsın :/
00 Yorumla
+1 yılişte siz kızlar sondan ikinci dizendeki gibi davranıp ben ondan daha yakışıklılarını hakkediyorum diyerek ayrılıyorsunuz çoğunuzun aşktan kastı budur. Dünyada nekadar çok kız olursa olsun senden 1 tane var ve senin özelliklerin başkasında yok ve o seni seviyor başkalarına bakması için neden zorluyorsun?
00 YorumlaYa saçmalama herşey dış görünüş mü Adriana Limanın aldatıldığı Rihanna'nın dövüldüğü bu devirde sen ne dış görünüşünden bahsediyosun :D eğer birbirinizi gerçekten seviyosanız sen kör o kel olsun hiçbi önemi yok kalpten bir sevgiyi hiçbi kuvvet yıkamaz..
10 YorumlaSen ne kadar kompleksli bir insansın ya görmedıgım halde eminim gayet hos bir kızsın ayruca sevenin gözünde emin ol dünya güzelisin madem sorun yapıyosun daha bakımlı git yanına güzelce alışveriş yap. sen bakma kızlara kıskanclıklarından hep. İlişkini böyle şeylerle yıpratıcakmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de zamaninda ondan daha guzelleri varken onu sevdigin, o da seni sevdigi icin gozu baskasini gormuyordur. Allah askina nedir bu kompleksler boyle kuzum? Ergenlik bunalimina mi girdin? Kafani, psikolojini duzelt. Yapilacak tek sey bu veya git bir kosede aglamaya devam et.
Senin secimi!00 YorumlaEvet oluyır öyle bende bir kıza bir erkeğe baktığım çok olmuştur herkes dikkatlice bakar bir kıza bir erkeğe buda seni rahatsz eder o yüzdn yapacak bişey yok ayrılmanı öneririm eğer inanılmaz değişebilirsen değiş ya daaa ya da senı boşver özel orası salla😄
00 Yorumla
+1 yılKızım bu kafa yapısıyla zaten sizin ilişkiniz bitmis ya da bitecek kendi kendine triplere girme çocuk yakışıklı anladık ama belki seni güzelligin için sevmiyo? Hiç sordun mu beni neden seviyon diye bende çok güzel olmayan kızlara aşık oluyom çünkü onlar daha değer veriyo kıymet biliyo sende kıymetini bil yoksa çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmeye devam edersen başına gelir 3 yıldır ne güzel sevgiliymişsiniz bence sende biraz kendine bakmaya başla ve düşüncelerini düzelt. Çocuktanda kaçma çirkinim diye eminim sende güzel gördüğü bir şeyler olduğu için 3 senedir sevgilisiniz.
20 Yorumla"Yakisikli erkekler neden cirkin kizlarla?" Sorusunun muhattaplarindan biri de senmissin demek :))) neyse saka bir yana goruntun degil ama bu guvensiz hallerin problem olur. Seviyorsaniz birbirinizi daha ne dert ediyorsun. Bakimli ol yeter.
00 YorumlaHer kızın ayrı bir güzelliği vardır. O kız bundan daha güzel diye bir karşılaştırma yapmak çok saçma. Kendini kimseyle kıyaslama. Özgüven eksikliği. Hem seni seviyorsa sende seviyorsan sorun etmeye hiç gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSen delirdinmi baskalarinin lafina bakip sacma sapan konuauyorsun yani sana ne desem hakliyim hic kusura bakna 3 sene boru segil cocuk sana asik olmasa 3 sene ne yapsin seni aevmeae durmaz yaninda
10 Yorumla
+1 yılbiribirinizi seviyorsunuz bu yeter karekteri düzgünse tipe bakmaya gerek yok. sen onu yakışıklı buluyorsun ki onun yanında kendini çirkin hissediyorsun, o da seni güzel buluyo demek ki.
00 Yorumlayav mal beyınlı olma tıple sevgının ne alakası var sen onu tıpsızken kı kıme gore sevmedın mı buda kanıtı ıste mal mal trıpler gırıp b*k etme ılıskını
00 YorumlaSpor yap ve kimseye söyleme. Özgüvenin direk kendine gelir ve moralin yükselir. Dışarıda yürü ya da spor salonuna git. Eger bunları yapamazsan evinde sporunu yap. gymoda. com tavsiye ederim.
00 YorumlaÇok normal hissediyorsun iki sene önce bende okulun en güzel kızıyla çıkıyordum gerçekten herkes şaşıyor bide kızın ilk sevgilisiydim artık daralmıştım ve severek ayrılmıştım her şey tiple olmuyo boşver o senin tipini değil içini seviyor demekki
20 Yorumlacanım dünyanın en güzel kadını sensin erkek arkadaşın yakışıklı olabilir ama unutma seni güldürmüyorsa boşver gitsin. hiçbir şey yapma akışına bırak kendin gibi ol sonuçta sen onunla ilk çıkmaya başladığında hem çirkin hemde kiloluymuş, unutma dünya senin ekseninde dönüyor... sempatik ve sevimli ol her zaman gülümse ve onuda güldür... erkekler gülen kadınları severler... şans senden yana tadını çıkar
01 Yorumla
+1 yılAslinda gurur duyman lazım kendine de haksizlik yapma ama çok takiyosan kafaya bakımlı olmasına güzel giyinmesine izin verme özelliklede parfüm sıkmasına :)
00 Yorumla
+1 yılBence öncelikle kendini sevmeyi öğrenmelisin kendine daha fazla bakım yap daha iyi hissedeceksin ve unutma her şey dış güzellik değil o senden güzel dediklerin demek ki onun gözünden ne senden güzel ne de senden iyi boşyere kendini yıpratma bunun için ilişkine zarar verme. Ve tekrar ediyorum kendini sev.
00 Yorumla
+1 yılKendine olan özgüvenini indirgeme. Çocuk seni seviyo sen onu dış özelliklerine göre yargılamadın.3 yıl olmuş boru mu bu. ilk zamanları değil yıpratma kendini.
00 YorumlaOnu o haliyle sevmişsin, 3 koca yıl birliktesiniz ve seni emin ol ilk zamanlardan daha çok seviyordur.
Bu psikolojiden kurtul, yoksa kendi ellerinle başkasına iteceksin bu daha acıdır.00 Yorumla
+1 yılGerçekten dediğin gibi yakışıklı biriyse ve seni seviyorsa, böyle birini yanında tuttuğunu düşünerek gurur duyabilirsin. Kötü tarafından bakıyorsun sen olaya.
00 Yorumla3 sene bir erkek için kolay mı sanıyorsun?
Bu saçma düşüncen yüzünden ayrılırsan ondan, üzülen sen olursun.10 Yorumla
+1 yılYahu şu niye ben sorusunu sormaktan vazgeçin artık. Niye sen olduğu açık değil mi 3 yıl diyorsun seviyor işte takma bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılmal sen çoıcuk şişmanken çocukken onunla çıkmışsın devir değişmiş sıra onda eğer o seni severse bırakmazsa demekki gerçekten seni seviyordur bırakırsada daha ıyı olur kişiliğini öğrenmiş olursun
21 Yorumla
+1 yılSen onunla o haldeyken çıktıysan o da şimdi seni bırakmaz adamsa tabi hem sen onu sevdiğin için o sana çok yakışıklı geliyordur dışardan bakanların goruşlerini aldınmı hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma eğer o öyle düşünseydi senden çokdan ayrılırdı böyle düşünme belki onu içtenliğinle gülüşünle etkilemişsindir ayrıca sen onu kiloluyken evrim geçirmeden öncede sevmişsin oda şimdi seni öyle seviyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. beyin nakli yaptır beynini siktiğim 15 yaşından beri çıkıyormuş sanki 30 sene bir de daha yeni 18 olmuş l*n ne sikk kafalılar var bu site yönetiminin amınaa koyayımm amcıklar şuraya bir kriter getirin g*t oğlanları
00 YorumlaKalpleriniz yakışıyordun ya taktığın şeye bak sen onu kilolu haliyle sevmişsin o zaten seni her halinle sevmiş :D
00 Yorumla
+1 yılOf ne sacma herşey güzellik mi? Karekteriniz uyuyo demek önemli olan o
10 Yorumla
+1 yılAyrıl bizene. O daha güzellerini hak ediyo bana gelsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen dogru soyledin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen özgüvensizsin arkadaşım. çocuk seni tercih etmiş mi etmiş. madem yakışıklı çocuğu kapmışsın sen de çok güzel olmadığın halde. daha allah tan belanı mı istiyosun yani?
10 YorumlaSoyle dusun seninle cunku o gorunmezken sen onu gorebildin. Bence onun icin dunyadaki en guzel kiz sen olabilirsin. Guzelligin sadece dis gorunumde oldugunu dusunmekten vazgecin artik..
00 Yorumla
+1 yılKızlar çok garipler harbiden , adam seni seviyor işte anlayışlı da , sevgilinin çirkin birisi olmasını mı yoksa yakışıklı birisi olmasını mı isterdin? , Sana gelince seviyorsan hiç bir problem yok
00 YorumlaÖz güvenini arttırmanı öneriyorum. Sevgilin bunu dert etmemiş ki seninle birlikte sen de azıcık kendini beğen. Bunu bir kompleks haline getirirsen dertsiz başına dert açarsın. Madem yakışıklı bir sevgilin var tadını çıkart ve şükret.
00 Yorumla
+1 yılÖnce senin kendini ona yakıstırman lazım. Çocuk aşık demekki. Çirkin bulsa konuşmaya dahi tenezzül etmez ya da belki de içini seviyodur
00 Yorumlaseviyor ki hala yaninda, biraz daha bakimli ol, kendine guven yoksa korktugun basina gelir
00 YorumlaOncelikle sevgilini dusunmen cok guzel karizma omur boyu olmiyacaktir heralde seviyorsa cokta guzeligine bakmas
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemrkki onun için en güzeli sensin kendini şanslı hissetmen lazım ve bence ondan kaçma uzaklaşırsınız ve kaybedebilirsin ona daha yakn ve cok sanslisin bence
00 YorumlaDeli misin kızım sen? Gönülleriniz yakıştıktan sonra her şey laf.
00 YorumlaOlur mu öyle şey? Kompleks yapma. Sevmeye sevilmeye. Mutlu edip edilmeye bak. Bulmuşken kaybetme.
00 Yorumla
+1 yılHerşey güzellik mi ya? çocuk belki senn zekana kişiliğe karakterine aşık güzellik de bir yere kadar ama
00 YorumlaBenim açımdan bence onunla bu konu hakkında bire bir konuşmalısın. Olumlu yanıt verirse aranızda sorun yoktur, ama olabilir. Olumsuz yanıt verirse onunla sadece arkadaş gibi davranmanı tavsiye ederim. Gönlün ile düşün.
00 YorumlaÖzgüvenin bu kadar kötüyse sen bu hayatta baştan kaybetmissin bacım
00 YorumlaSen onu nasıl kabul etmişsen o da seni öyle kabul etmiş.
10 Yorumla
+1 yılSakin bunu ona belli etme ozguvenindenbodun verme seviyorsaniz sorun yok
00 Yorumla
+1 yılSevgilin seni beğenmişse ve sen şu an onunla birlikteysen bunları takmanın ne önemi var ki?
20 Yorumla
+1 yılSevmek eylemini
Güzel ve çirkin ikileminden çıkar.
Bazen bir gülüşü bazen bir sözü
Önemli olan onunla iken keyif alıyor olmaktır.00 Yorumlaistediği kadar yakışıklı olsun arkadaşımız senin kiişiliğini seviyor tipini değil lütfen bunları kuruntuya çevirip ilişkini bozma
00 YorumlaOnu gözünde çok büyüttüğün için kendini alçakta görüyorsun.
Sana yakmadığını söyleyen bir erkek seni içten seviyordur zaten.
Kaç yıl olmuş. Bunlara takılma :)00 Yorumla
+1 yılBu ne için bir olaydır ya çirkin adam hep çirkindir yani ben hiçbir şafak sezer in brad pit olduğuna şahid olmadım, bence sen sevdikçe dam gozynde büyütmüşsün konu bu ,
00 Yorumlaonun çirkin olduğu zamanlarda sen ne düşündüysen aynısı senin için düşünülüyor bunu bil
00 YorumlaSen onu millet begenmezken begenmissin o da bu huyunu cok sevip vefali davranmis ben de kiloluyum aynisi benim basima gelseydi ben de o cocugun yaptığınız yapardim cunku sen o kiloluyken onu fiziksel ozellogine gore sevmemissin
00 YorumlaBen sana yakışmıyorum muhabbetini bırakında sevin gitsin ikinizde seviyosunuz işte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sevgılın senı begenmııs daha ne ıstıyorsun neyse ya ozgunvenı kazan gerı
00 Yorumlabirini seviyorsan o sana en guzell gelir
Pardon en mi demisim? Ennnnn olacak o00 Yorumla
+1 yılYaa bak ne oldum dememeli ne olacam demeli :) şaka falan bir yana bende epey evrim geçirdim ama duygular hp aynı kalır
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim yakışıklı ve yanında kendimi çirkin hissediyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım