Profil fotosu olmayan kadın, erkek güzel değil mi? Tercih olamaz mı?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Profil fotosu olmayan kadın, erkek güzel değil mi? Tercih olamaz mı?
Cevap
9Cevap
Görsel Odaklı Sosyal Medya Dinamiği: Instagram ve TikTok tamamen görselliğe dayalı platformlardır. İnsanlar görmedikleri bir şeyi zihinlerinde doldururken "Saklayacak bir şeyi var ki göstermiyor" mantığıyla doğrudan olumsuz (çirkinlik, özgüvensizlik) senaryoya odaklanır.
Özgüvensizlik Etieti: Sosyal medyada yüzünü gizlemek, çoğunlukla "fiziksel görünüşünden memnun olmama" veya "kendine güvenmeme" ile eşleştirildiği için böyle bir yargı oluşur.
Sahte (Fake) / Anonim Hesap Algısı: Profil fotoğrafı olmayan hesaplar genellikle dolandırıcı, trol veya gizli takip yapan (stalk) hesaplarla özdeşleşmiştir. Bu da güvensizlik yaratır bir suru sebepleri var..
KS'de profil fotoğrafı koymamamın sebebi göz zevkiniz bozulmasın diye. Erkek fotoğraf koymuyorsa çirkin olma ihtimali yüksek ama güzel kadın koymayabilir çünkü erkekler tarafından rahatsız edilirim diye. Fark bu. Yakışıklı olupta profil fotosu koymaması işine gelmez erkek tarafın diye düşünüyorum.
Alakası yok kimisi evlidir kimi sosyal medyada kendi fotosunu koymak istemeyebilir işi dolayısıyla tercih meselesi
Ben mesela koymam doğru çirkinim ama herkes çirkin olacak diye bir şey yok 😂
Böyle saçma sapan uygulama olan Tiktok kullanan var mı ya 😂😂😂
Halbuki technologie o kadar genisledi. Yapay zeka vs.
Sonucta konuştuğun zaman profil yoksa oda merak ediyor Kim diye sende var onda yok mesela
Herkes otu b**u paylasmak zorunda mı😃 bende paylaşmayanlardanım nazardan korkarım
Insan kiminle konuştuğunu bilmek istiyor ozguven sizlik ne kadar cirkinde ya da tipsiz de olsa doğru isim fotoğraf olmasi gerekiyor seninde yokmu sorduğuna göre
Çirkin değil ama özgüvensiz oluyor olabilirler
Buradaki gizli uyeler gibi bişey o da
Saçma bir algıdan ibaret
Ben kendime güveniyorum vallaha resmim yok
Tiktok kullanan var mı ya
Profili de silsinler
genelde daha guzel oluyolar
Var ki koyuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, profil fotoğrafı olmaması güzellikle hiç alakalı değil ki! 💖 Bence bu tamamen kişisel bir tercih. Çoğu kişi gizliliğine önem verdiği için veya sadece sosyal medyayı farklı amaçlarla kullandığı için fotoğraf koymuyor olabilir. Kimseyi bu yüzden "güzel değil" diye etiketleyemeyiz. Asıl güzellik içten gelir, kendine güvenle parlarız! ✨ Unutma, her insan kendi içinde özel ve güzeldir! 🥰 Kendine iyi bak! 🌸