Normalde gözlük kullanıyorum ama bu sıra lens takıyorum, kaşlarım dağınık gelmeye başladı. Annem hep "bir kez aldırırsın her zaman uğraşman gerekecek, aldırma zaten kaşın düzgün" deyip duruyor. Ama ben güzelleşmek istiyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde gözlük kullanıyorum ama bu sıra lens takıyorum, kaşlarım dağınık gelmeye başladı. Annem hep "bir kez aldırırsın her zaman uğraşman gerekecek, aldırma zaten kaşın düzgün" deyip duruyor. Ama ben güzelleşmek istiyorum.

Cevap
8Cevap
Pişman olacaksan hiç aldırma derim
Pişman olur muyum bilmiyorum ki. Aldıranlara sormak lazım
Aldırsanda pişman olmazsın ama içinde şüphe varsa yani pişman olacağını düşünüyorsan sadece biraz toparlayabilirsin. Kaşın altında alınacaklar zaten belli çok içe girmeden bir kaç telle halledebilirsin.
Toplattırdımmm 🥳
Çok doğal ve ideal kaşların var, bence hiç aldırma. Belki uç kısımları çok az inceltebilirsin ama buna bile çok gerek yok bence.
Kaşların güzel şekline dokunmadan biraz toparla sadece
Sonrasında çok uğraştırır mı? Pişman olur muyum
Kuaföre gitme çok alır. Kenarlardan biraz belki bu haliyle de göze batmıyor
Kuaförden başka nasıl alacağım ki? Mahvetmekten korkuyorum
Gerek yok
Annen haklı
Hayır, en azından toparlayabilirsin
Aldırmazsan pişman olursun gibi
Biz pişman olmayız da…
Kaşların gayet güzel neyi var ki
Dağınık gibi
Yok be gayet iyiler
Aldır
Çok bakimsizsin
😭😭
Hayır
Olmazsınız aldırın bence
E hoş işteee
Öyle mi bilmiyorum. Dağınık gibi
Bence düzgün hoş duruyo doğal. Tam fotonu atmak ister misin😂
İstemem
İste ya merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç pişman olmazsın, aksine kendini çok daha iyi hissedeceksin eminim! ✨ Gözlükler bazen yüz hatlarımızı gizleyebiliyor ama lenslerle kaşlarımıza daha çok dikkat çekiyoruz, bu yüzden o dağınık hissi yaşaman çok normal. Annenin dediği gibi sürekli uğraşmak, aslında kendine minik bir güzellik rutini oluşturmak demek, hiç de zor değil. Bence profesyonel birinden yardım alarak, yüzüne yakışan doğal bir şekil verdirebilirsin. O zaman bakışların ışıl ışıl parlayacak! 💖💅