Kakül kestirsem pişman olur muyum?

Yüzüm biraz uzun ve alnım havalimanı gibi geniş :( Kakül kestirmek istiyorum pişman olursam diye çok tedirginim ne yapsam bilemedim?
Kuaförünü dinle. Yakışacağını söylerse yaptır ama yakışmaz derse ısrar etme. Sırf bir hevesle yaptırmak yerine uzmana danışmak daha yerinde bir karar olur.
Görüş
12Görüş
denemekten zarar gelmez bence
Genelde herkes pişman oluyor
Alnın genişse kestir alnı genişlere yakışıyo. Benim alnım dar. Denemiştim pişman oldum. 2 ay sonra uzadı bidaha da kestirmedim. Bi de kullanımı zor oluyo alnını kaşındırabiliyo hep düz durması gerekiyo falan
kadınlara her şey yakışır bence dene kadınların çirkin olmasi mümkün değil ki 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Alnın genişse perdeli kakül kestirmeni tavsiye ederim
galiba sen Dakota johnsonsın sana yakışıyor kahkül sorduğun soru değil şimdi
kahkül pişmanlıktır kendini sınırlama bırak dagınık kalsın
Yüz tipine bağlı bu. Fotoğraf daki kadının iki seri filmlerini izlerine. mesela bu kadina yakışmaz inanilmaz yakışıyor. Yüz tipini görmeden birsey demek yanlış olur
Hayır uzatması zor ve önüne çok geliyor, banyodan sonra bir tuhaf duruyor ve sürekli düzleştirmek zorundasın ve herzaman güzel duzlesmiyor, zor şekil verirsin yani
isabella seninle mezara ben geceyi gündürz eden isabella...
Bnce kestirebilirain yüzünün şekline göre yakışır ama pişman olmak istemiyorsan perçem yapabilirsin oda yakışabilir
kestir bence güzel olmassada bandana veya telli toka ile yok edebilirsin
Perçem kestir. Güzel olursa kullanırsın olmazsa toplaman kolay olur.
Alniniz geniş ise kestirdininizde yüzünüz daha geniş gorunur
Yüzün uzunsa büyük ihtimalle yakışır
İstersen kestir belki iyi durur
Uzun perçem kestir sonra kısaltmak sana kalmış
Anlattığın hatlara göre pişman olmazsın
İşte yüzümü daha uzun gösterirse diye korkuyorum
Hayır uzun göstermez ufak gösterir aksine. Alnını saçınla kapatmış oluyorsun ya
Bir kere yaptırmıştım kötü olmuştu içime sinmemişti yeni bir kesimle denemek istiyorum aslında şu an ki saç boyum omuz hizasında
Kahkül alnı geniş olanlara yakışır zaten
Yüzüm uzun daha da uzun görünmesinden çekiniyorum
Kakül bence çok güzel bir saç modeli.
En İyi Görüş