Selam ben 18 yaşındayım bir süredir uyurken dişlerimi sıktığımı fark ettim, her sabah uyandığımda çenem ve başımda ağrı oluyordu. Bu yüzden bir de jawline belirgin duruyor galiba sıktığım içinmiş. Sosyal medyada ve çevremde masseter botox yaptıran kişiler gördüm ve emin olamadım. Sizce yaptırmalı mıyım? İstanbul'da yaşıyorum, eğer yaptırırsam burada yaptırırım. Önerir misiniz yaptırmamı? Hem yüzümde çene bölgem incelsin istiyorum hem de diş sıkmam dursun istiyorum. Galiba masseter bu ikisini de karşılıyor ama sizden de tavsiye almak istedim. Teşekkürler şimdiden.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, diş sıkma ve çene ağrısı ne kadar rahatsız edici olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Jawline'ının belirginleşmesi de doğal olarak seni düşündürüyor.
Masseter botoksun hem diş sıkmanı hafifletip kaslarını rahatlattığını hem de o bölgede incelme sağlayarak yüzüne daha zarif bir görünüm kazandırdığını söyleyebilirim. ✨ Ancak 18 yaşında olduğun için, mutlaka bir uzmana danışmalısın. Bir çene cerrahı ya da estetik dermatolog, senin durumuna özel en doğru yönlendirmeyi yapacaktır. Kendi sağlığın ve güzelliğin için bu çok önemli! 💕