Ağzım çok dar çenem geride ve dişlerim kötü iç içe damaklarımda çökmüş sizce hepsini düzeltmek yüzü değiştirirmi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sadece dişlerim yamuktu taktım ama yüzümde bir değişim olmadı
Peki dudak şeklin bozuldumu yani öne geldimi
Hayır hiç bir şey bozulmadı dişlerim düzeldi
Mesela benim dişimin üstündeki etler yani samak çökmüş feriye doğru diş teli takmak düzeltirmi
Kaç sene sürdü
Diş için ortodonti damak diş etleri için periodontoloji gerekli iki farklı birim bilemedim
2 yıl
Diş teki takmış kişiler et yiyebilirmi çiğneme olarak
Evet
Yani biraz sert şwyler ben spor yapıyorumda fitness
Keserek tüketebilirsin çiğnemende sorun yok ön dişlerle ısırınca sorun oluyor breketler atabiliyor sonra tekrar yapıştırıyor benim erikte çıkıyordu 😂😂
Yani 2 yıl boyunca hep ağzında mı duracak hiç çıkmaycak demi o şekil verecek ve çıkarsa nasıl tekrar takıyor
Çokmu zor
Hayır çıkmıyor çene geriliğinin oranına bağlı lastik takıyorsun doktorun belirttiği aralıklarda belli aralıklarlada gidiyorsun sıkıyor çıkarsa ilk takıldığı gibi ışınla yapıştırıyor
Çok canımın acıdığı 2 dönem oldu onlarda 1 gün sürdü değer mi bence değer kkb uzmanı geride diyorsa ortodonti düzeltilir çene cerrahına gerek kalmaz ama bir kaç doktora git öyle karar ver
Daha güzeleştirir demi dişler düzgün olunca konuşma herşsyde fark ediyor meseşa sizin dişleriniz düzledikten sonra ne gibi değişiklikler oldu sizde
Dişlerim düzeldi 😂😂 benim zaten bir problemim yoktu sadece şekil bozuktu doktorun söylediği şunlardı konuşman düzelir zaten diksiyonum ve konuşmam iyiydi özgüvenin artar hiç bir sorunum yoktu 😂😂 full smile gülümseme dedi evet biraz değişti
Ahaha tamam ben 4 yaşında dişciye gitmiştim şu an 21 yaşındayım adam sürekli bizi oyaladı diş teli takıcam diye ama takmadı sürekli dişleri temizledi durdu şimdiye düzlemişti hepsi
4 yaşına zaten takamaz ne çenen nede dişlerin oturmamış oluyor ya çapraşıklık bile belli olmuyor ama sen bilirsin
Burun amilyato oldum şimdi dişteli taktırıcam birde çene amilyatı yani geri olan çenemi düzleticem
Bilemiyorum artık
Kulak memem de biraz büyük omuda kestiricem tam olacak 😂😂😂😂😂
Sadece diş teliyle düzelme olmaz ameliyat olman gerekiyor
Peki amilyat zormu ve yüzümde çok falza değişiklik olur mu
Ben yıllar öncesinde gitmiştim çocukken ve doktor telle çok hafif düzelme olur olmaz 4 dişini çekicem bu kadar acıya değer mi siz karar verin ama bence değmez siz bilirsiniz dedi 20 i geçtikten sonra gelişim çağı durduğu vakit ameliyata el verişli hale geliyormuş önce tek çene mi çift çene mi onu öğren çift olan daha ağır diyorlar 6 ay da bile düzgün yemek yiyemiyorsun araştırmıştım doğru düzgün konuşamıyor insanlar bile sen bilirsin yani ama değişir insan bi burun yaptırmayla neye dönüşüyor insan çene de keza önemli yüz hattını belirliyor
Evet benim sadece alt çenem geride ben burun amilyatı olmuştum burun doktoru senin çenen geride demişti
Gelişmemiş çene ondan oluyormuş
Evet yaşım 21 biz 4 yaşında iken dişciye gitmiştik atam sürekli diş teli takıcam diye bizi oyalamış o günden bugüne yarım kaldı hepsi şimdiye düzelmişti
Ben korkuyorum o yüzden bunun altına girmek istemiyorum
Ben yaptırıcam geri çene amilyatı diş teli de taktınmı sonra kulak memem biraz büyük kulak memesini de kesitirdinmi cilop gibi 😂 yemede yanında yat zatten burun amilyatı oldum
Oha awq başka ne kaldı dkdkd
Birde yüzdeki yağları aldırıcam birde saç prp ve mezoterapi haptırıcam herhalde çok iyi olur
Sjsjaja
Vay anasını vay ben saldım 😏
Nasıl olur acaba çok daha iyi olurum zatten çok yakışıklıyım birde bunları yaptırısam tam olur
Herhalde arşa çıkarım sjsjssj
Öyle olur galiba mdmd
Sen yapturmayı düşünüyormusun
Hayır önceden düşünüyordum da şimdi düşünmüyorum artık benim gözlerim de hassas başımdan darbe vs almamam gerekiyor diş çekimi felan o süreç ağır gelir
Birde zaten 48 kiloyum iyice kilo veririm
Ooo evet zayıfmışsın peki boyun kaç
175..
Boyun uzunmuş kilon biraz az ama düzletirsin herhalde onuda spor ile güzel olursun
Saol
Sende sağol güzel sohbetti
😊😊
😉😉
Kulak memeni elletme emmesi hoş gelir karşı tarafa sldld
Ahahaaha tamam seni dinliyeceğim sağol 😘
Kızlar severmiki kulak memesi emmeye sjsjaja
Ben bayılırım 😂
😂 benim kisini yalarmısın o zaman
Yok gkgjf
Tamam sjssjs
Yanlış anlamadın umarım