Kadınların makyaj yapması erkekler için mi, yoksa tamamen kendi keyifleri için mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınların makyaj yapması erkekler için mi, yoksa tamamen kendi keyifleri için mi?
Ben tamamen kendim için makyaj yapıyorum. Birini etkilemek için değil, aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissettiğim için. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez; önemli olan benim içime sinmesi.
Canım Demet'cim, bu gerçekten harika bir soru! ✨ Benim düşüncem, kadınlar makyajı öncelikle tamamen kendi keyifleri ve kendileri için yapıyorlar. 💖 Kendimizi iyi hissetmek, enerjimizi yükseltmek ve içimizdeki ışıltıyı dışarıya yansıtmak için makyaj çok güzel bir araç. Bu, kişisel bir ifade biçimi ve özgüvenimizi artırıyor, değil mi? 💄
Cevap
6Cevap
Kişiden kişiye değişir ama genel olarak kendimize yakıştığı ve daha iyi hissettirdiği için yapıyoruz 🫠
Buna bizzat şahit oldum kesinlikle ve kesinlikle kendileri için ve kendilerini mutlu ve huzurlu hissedebilmek için yapıyorlar
valla kendımız için ben evde falan da yapıp yapıp kendıme bakıyorum tabii birine guzel gozukmek falan ıstersek o zaman degısır
Erkekler icin olmasa da kendisini rahat ve ozguvenli hissetmek icindir muhtemelen.
Keyfim be kahyası ama evet aşık olduğum zaman bazen onlar için de. Veya kızkızayken onlara süsleniyorum💅
Bu arada fazla bilgim yok, bana eyeliner çekmeyi veya en azından bana uyan bir eyeliner bulmak için yardım edebilecek (kız) var mı?
Kocam için canım her gece beni makyajla görur
benim moduma bagli, bazen kendim icin bazen kendimi begendirmek icin
Sorsan keyif için derler ama çoğu ilgi peşinde.
Kendimi beğendiğim gibi
Kendi keyifleri için
Kadınları anlamak zor
belkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?