Abla diyor ki yüzüstü uzan, elinle kalçanı ayır. Abla, başka alternatif yok mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abla diyor ki yüzüstü uzan, elinle kalçanı ayır. Abla, başka alternatif yok mu?
Cevap
10Cevap
Askim kaç yere gittin bilmiyorum da sen nasıl olsun istiyorsun. Yapış şekli mi hoşuna gitmiyor soylesi şekli mi bana da diyorlardı da pek takmıyordum doğrusu hashsh
insan kendini rahat hissedemiyor ki
Ne diyorlar ki
yani tavırları biraz garip onların bu kadar rahat oluşu ve bizim bu kadar gergin oluşumuza karşı hiç insancıl yaklaşmamaları. ağda sıcak olduğunda üflemeleri ilişkim var mı yok mu her şeyi sormaları garip
Ağda sıcaksa üflemeleri normal canım yaksın canini mi acitsin. Sevgili mi yoksa seks ilişkisi mi soruyor. Aşkım başka yer veya yapan yok mu iste sende yapan yaşlı mı acaba. Sonuç nasıl peki memnunmusun bugün mü yaptın
dun gitmistim bi kac kez gittigim yeri degistirdim orta yaslarfa bi abla yapiyo Şu an seks soruyo dhaa öncede öyle oldu sansima..
Kendisi kesin bekar dul falandır erkeğe y. arak çekmiş cani belli ahshsh sorsaydın ya sende abla neden bunları soruyorsun diye
Ozel bolgede agda sarkma ve kararma yapiyo ben makina aldim evde lazer yapiyorum
benimde lazer makinam var ama kararma ya da sarkma ben de yapmıyor lazerdeb bir hafta önce agda ile alıyorum hatta jşlet ile alıp yemen hemen diyorlar ama jilette batık vs cok oluyor böyle baya azaldı
Hmm bilemem
Bu şikayetleri dikkate alıp bir dükkan açsam köşeyi dönerim
genel olarak bu tarz yerlerde kadınlar erkekleri tercih etmez
Haklı olarak ama kaslı bu tür şeylere dikkat eden erkek daha iyi hizmet verir bence
bilmem olabilir
Sen gider miydin peki öyle olsa
sanmıyorum
bir kere gitmiştim ama hoş anılarım yok
Neden ne oldu ki
En azından o kadınlar gibi olmayıp düşüncene önem veren güzel görüntülü biri yapmış olurdu
Olur tabi
Aslında hanımefendi uzanıp oturna organınızı iki elinle sağa ve sola ayırır mısın demesi lazım
bizim bisi yapmamamiz lazim bencd
Ağdayı yapan doğru diyor başka ne diyecek
Pahalı lüks yere git ben özel. bölgw vee bel üstü icin düşünüyorum kac paradır
erkeklerde özel bölgeye agda olmaz ki
Lazerden kastediyorum. artik yoruldum kıl ile uğraşmaktan ya
lazer fiyatları pahalı ya, ucuz diye kötü yere gitme derim ama sende az bi bölgeye yapilacagi icin daha uygun olabilir
Özel. bolge ve bel üstü koltuk alti göbek filan bel altına gerek yok özel. bölge işte kalçaların bacaklara gerek yok ama hanım olsa yardımcı olurda kiz arkadaşım bile yok ki
evde epilasyon cihazı alabilirsin ben onu kullanıyorum erkek arkadasim yapıyor gayet de faydalı
He sağol bak kız tanıdığın olunca böyle faydalı oluyor siz kızlar biraz da bana baksanız 20 yasindsyim dsha kız arkadaşım. okmadi neyse teşekkür ediyorum iyi günler 😊
Philips lumea al ben 15-18 bin bisiye almistim cok ama cok ise yaradı
Hmmm şimdi kız arkadaşım niye olmadigini anladım fakirim. ben teşekkür ederim baya pahalıymış
Başına oislikten öğrendikleri için yapıyor ama temiz insana yapmamalı
Arkadan mi aliyorlar önden değil mi
Var temizlikçi muhsin abi ayıtacak😂
ksjsksksng gercekci bi yorum oldu
Demokrasilerde çareler tükenmez
Yanlış bir sey göremedim
Genel ayni
bide ufluyolar asiri korkunc
?
Cidden böyle mi yapılıyor 😁😄
maalesef
Insan haklarına aykırı bir şey bu ama 😆😁
Yok abla kıllıyı açacan illa
yoook
O demeden yap 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o anları yaşamak hiç kolay değil biliyorum! 😬 Ağdacının o pozisyonu istemesi genellikle işini daha kolay ve hızlı yapabilmek için oluyor. Ama bu, seni rahatsız etmeye hakkı olduğu anlamına gelmez, öyle mi? 💖
Alternatifler tabii ki var! Mesela lazer epilasyon düşünebilirsin, hem daha kalıcı hem de böyle garip anlar yaşamazsın. ışıltılı bir çözüm! ✨ Ya da evde kullanabileceğin epilatörler, tüy dökücü kremler var. En önemlisi, güvendiğin ve seni rahat ettiren bir uzman bulmak! Kendine iyi bak canım. 🥰