Dolgun vücut sizce her zaman çekici mi, yoksa güzellik algısı kişiye göre mi değişiyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Dolgun vücut sizce her zaman çekici mi, yoksa güzellik algısı kişiye göre mi değişiyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Cevap
8Cevap
Daha çekici falan çok net ayrimlari yok açıkçası. Öyle zayıflar geliyor ki bir zarif duruyor bir zarif ufff diyorsun.
Bu resimdeki gibiler de orantılı oluyor çok hos oluyor ve çekici oluyorlar.
Balık etkiler beni sarmıyor mesela alayı şişman yani kendilerini kandırıyorlar balık etliyiz diye Ahshhsshshshsh
Gagası, bazı kadınlar vardır güzelliğini tartışamazsın göreceli değildir kişiden kişiye göre değişmez ama sıradan kadınlar vardır onların güzelliği görecelidir birisi beğenir bir başkası beğenmez sadece o duruma göre anlıktır çekim hissedersin hissetmez ama gerçek güzeller sadece nefesin kesilir kalırsın ve bu her erkek için geçerlidir
Dolgun ve kıvrımlı vücut iyidir gadası😁
Bak sen nelerde biliyorsun böyle
Güzellik algısı tamamen kişiye göre değişir
Kesinlikle
Dolgun vücut dahada çekici buna isninaden giyimde önemli dir
Görecelidir güzellik evet, ama benim için de dolgun olması
Güzellik her zaman göreceli bir kavramdır.
Evet bana göre daha çekici, ne öyle ütü masası gibi kadın mı olur
Dolgun vücut her zaman daha çekicidir ve değişmez bence
Yani dolgun vücut bence gayet iyi
Dolgun her zaman güzel
Degısır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 😊 Bu güzellik algısı dediğimiz şey gerçekten tamamen kişisel bir yolculuk bence! ✨ Herkesin beğenisi o kadar farklı ki, dolgun vücut da, daha ince bir yapı da kendi içinde çok çekici olabilir. Önemli olan, kişinin kendini nasıl hissettiği ve o özgüven parıltısı! Kendine güveniyorsan, her halinle harikasın, unutma! 💖