Erkeklere göre, güzel bir yüz mü daha çekici orantılı bir vücut mu?
Bir kadında hangisi daha çok ilginizi çeker?
Bir kadında hangisi daha çok ilginizi çeker?

Resimdeki kadının yüzü çirkin, fiziği iyi ama yine de çok Abaza olmadığı sürece çoğu erkeğin dikkatini çekmez! Güzel yüzlü kızlar 1-0 öndedir.
Güzellik bir bütündür bence.
Eylül sen bilirsin burada mavi gözlerinin sarı saçlarının büyüsüne kapılan kaç delikanlı olmuştur kim bilir, fiziğini görmeden...
Eylül tip iyiyse fiziksel açık bir noktaya kadar tolere edilebilir kimse sarı saçlı mavi gözlü bir kızdan fiziği kötü diye vazgeçmek istemez :))
Beni anlamıyorsun ya da anlamazlıktan geliyorsun Eylül sen de böyle eğleniyorsun demek ki boş ver :))
:))
https://i.hizliresim.com/6JJbA7.png Güzellik, fizik filan gelip geçici şeyler. İnsanın içinde Dikiştutmaz Sabri sevgisi olsun.
Cevap
33Cevap
Erkekler ne derse desin fiziğe bakıyor. Yani o kadar güzel yüzlü insanlar var erkekler tarafından kilolu diye reddedildiğini biliyorum. Ama böyle yüzü çirkin olan g*tü göğüsü büyük kızlara bakıyolar hayret ediyorum cidden.
Çok basit, yatağı düşünürse fiziğe bakar. Ciddi düşünürse ikisinede bakmaz.
Açıkçası ikisi de önemli bence. Fiziği güzeldir yüzü kadar kötüdür ki yüzüne bakamazsın. Bu yüzden yüz guzelligi olmak zorunda. Vücudu bir şekilde spor sayesinde orantılı hale getirir ama yüz daha zor.
"Yüzü güzele 40 günde doyarsın, huyu güzele 40 yılda doyamazsın." derler.
150-165 boy aralığında, 60 ve üzeri kiloda, yumuşak huylu bir sarışın olsun yeter. :)
İkiside büyük önem taşıyor
Yüzü güzel olup şişman olan
Yüzü çirkin olup vücudu güzel olan
Karar vermek zor
Işimiz onlara kaldıysa, onlara göre kendimizi çekici bulacaksak biz ölelim😂
Önemli değil erkeklere göre. Rus olsun nefes alsın yeter
Rus olsun dhfjfjf
Ikisininde ayri ayri cekiciligi var genelde rrkegin kafasindakiyle alakali o anlarda daha cinsellige meyilyse vucuda bakar
Yüz gelecek icin önemli vucut seks icin ve seks daha onemliiii
Güzel yüz tabi kişiden kişiye değişir durum
fotoğraftaki gibi hatunum olsun 1 trilyon borcum olsun o yesin bee hepsiniii <3333333
Vücut tabiki de. Aslında ikisi de önemli ama daha çok vücüta bakıyorum ben şahsen
kişiden kişiye değişir bu bence
kişiden kişiye değişir. benim için yüz daha çekici
İkisinin karışımı. :)
Güzel yüz
#Günaydın
Güzel masum bir yüz yeterli
Normal olsun ikiside hrjf
Orantılı bir vücut tabii
Yüz güzelliği
vücut her zaman daha çekicidir..
Orantılı bir vücut daha mantıklı.
Her ikisinden de