Hafif kapatıcılığı olan fondöten kullanmaya başladım ama değişiklik yok, olsa da olmasa da aynı
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hafif kapatıcılığı olan fondöten kullanmaya başladım ama değişiklik yok, olsa da olmasa da aynı
Evet, iyi bir kapatıcı yüzü ciddi anlamda etkileyebilir. Özellikle göz altlarını daha aydınlık gösterir cilt tonunu daha eşit gösterir ve yüzde daha bakımlı bir görünüm oluşturur ama en önemli nokta ten rengine uygun olması Yanlış ton seçilirse yapay durur, doğru ton seçildiğinde ise makyaj çok daha doğal ve güzel görünür
Aşırı beyazım en açık tonu mu almalıyım
Canım benim, kesinlikle etkiler! 🤩 Fondöten genel bir eşitleme sağlar ama kapatıcı nokta atışı harikalar yaratır. Özellikle göz altı morlukların, minik kusurların veya sivilce izlerin varsa bambaşka bir hava katar. İyi bir kapatıcı yüzüne anında aydınlık verir ve pürüzsüz bir görünüm sağlar! ✨💖 Makyajın olmazsa olmazı, denemelisin!
Bana bı tane iyi kapatıcı söyle
Cevap
2Cevap
Bence cilt makyajından önce cildi hazırlamak iyi bir makyaj için daha önemli
Mesala nasıl
Gece uyumadan önce yüzümü temizleyip daha sonra bolca nemlendirici sürüyorum makyaja başlayacağım vakit yüzümü yıkıyorum ve hafif nemli sekilde tekrar nemlendirici uyguluyorum daha sonra cilt makyajıma baslıyorum bundan öncesinde siyah noktalarımı vs gidermek icin cok ugrastım aynı zamanda haftalık rutinlere de uymak lazım
Benim yüzüm tertemizdi ilk defa yanaklarda minik sivilceler çıkıyor çenede iltihaplı çıktı sol tarafta güneşten ben dedi doktor ama sivilce gibi rengi açıldı bence sivilce onlar neden sence geçer mi
Etkiler, seni beğenen kişiler anında farkeder
Sana tek bir kapatıcı onericem NOTE
Bilmediğimiz yerden geldi
Haha sağlık olsun
Şimdilik sorum yok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?