Selamlar canımlar ben gizli olarak sormak istedim ozguven eksikliğinden.
Yüzümde leke ve ara sıra sivilceler var çözüm lazım lekeler gitse gül gibi hatunum 🥹

Selamlar canımlar ben gizli olarak sormak istedim ozguven eksikliğinden.
Yüzümde leke ve ara sıra sivilceler var çözüm lazım lekeler gitse gül gibi hatunum 🥹
Canım sivilce olması cildinin yağlı olduğu anlamına gelmez. Herkesi dinleme. Cildiyeye git ve durumu anlat. Önerdiği şeyler dışında olabilecek alternatifleri sor. Egzersiz yap, düzgün beslen ve düzenli uykuya alış. Bolca su iç. Bir de kepek şampuanı, marketlerde satılan değil eczanelerde satılan kepek-egzama şampuanından bahsediyorum. Hızlı şekilde kurutur ama cildini de çok fena kurutur. Ona göre nemlendirici de alman gerekebilir.
Teşekkür ederim 😇🥰 alacağım umarım işe yarar doktora anlattım her şeyi başka yere çekiyorlar bilmem rahmim bilmem midem diyor ameliyat oldum diyorum ilgi alanımız değil diyor
Rahimde tümör
Teşekkürler 🙏🥰
bir yakınım; yüzümü gün içinde çok sık sabunla yıkadım geçti demişti. Cildin çok fazla yağlı olmasından kaynaklı olabiliyor çünkü.
Başka bir yakınımın ise sırtında sivilceler çıkmıştı. Hacamat yaptırarak kurtuldu. Kanında iltihap mı, ne varmış... Kirli kanı vücudundan attırdı. Sulu de iyi gelebilir bence.
Öncelikle kesinlikle bahsratli gidarlari kesmen gerekir bunun yerine imkanin varsa eger, yesil sebzeleri tuketmek avakado cilde cok iyi gelir, ispanak, taze fasulye vesaire. Ama ozellikle baharatlardan, cikolatadan, paketli gidalardan uzak durmanini öneririm. Onemli olan icten tedavi.
Güzellik merkezlerinde dermapenle leke protokolü yaparlarsa bir kaç seans düzelir onun dışında da cildine c vitamini ve kolojen sür besin olarak da yağ ve tuzdan uzak dur ve sirke iç mikroplari öldürdüğü için yüzünde sivilceler azalır tekrar çıkmasını önler
Teşekkür ederim ben prp de yaptırdım derma pen de olmadı maalesef
Benim ki artık abartıyor anlamadım bu cildimi psikoloji olsa bile bu kadar hayatımı karartmasın
Cevap
10Cevap
Lekeler için sinoz leke kremini kullanabilirsin iyi gelir. Sivilce için ise imex ya da acnelyse kullanabilirsin.
Teşekkür ederim 😇
Bir cildiye doktoruna görünebilirisin çok kötü durmuyor normal ama ben yeşil sabun kullandım işe yaradıydı sende ne olur bilemem en mantıklısı doktordan bilgi almak canınıda sıkma böylede güzelsin yani 😊
Teşekkür ederim 😇🥰 denerim
sivilce izlerini geçirmek çok zor kendimden biliyorum ama duaderm red peeling serumu kullanabilirsin ciddi derecede etki ediyor
İnternette bulur muyum ya da eczanede
googla duaderm red peeling serum yaz çıkar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Gül gibi hatun akne diye bir krem var denedinmi bilmiyorum? Oda olmazsa hacı şakir cildi kurutuyor dene tavsiye ederim.
😀🙏 tamam denerim
Cildinizde kurdeşen var bayağı yağlı bir cilt
Yağlı değil ya kuru ama sivilceye meyilli ve de leke kalıyor hep
Tamam teşekkürler
Askom bi doktora görün onun dışında the purest var onu da dene ama önce araştır
The purest ürünlerini kullandım ama lekem var
Hmm ozmb doktora git hap kullan olmaz mi
Maalesef kullanmayı denedim yaramadı
La roche posay kullanıyorum ben temizleme jeli o iyi gelebilir🤣🤣
Şimdi şöyle bir şey var tanınmış markalar 3 . Dünya ülkeleri için kalitesi düşük ürünler kullanıyor ve tanınmış marka istemem aklımda hâlâ bitkisel yöntemler dolaşıyor
Teşekkür ederim
Ben beyaz tenliyim ama senin sözünü dinleyip hemen bir pirinç sabunu alacağım
Bide yüzünü yıkayıp kuruladıktan sonra nemlendirici krem sür mutlaka sabah akşam sür
Nemlendirici krem yerine hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Evett
Zamanla hepsi gitcek ve gül gibi hatun olcaksın şu an olduğu gibi
Çok teşekkür ederim 😚🥰
cerave köpüren temizleyici bana iyi gelmişti. bir de çay ağacı yağı sabit bir yağa 4-5 damla damlatıp sivilcelere sürüyorum. aburcubur yiyorsan azalt. çok kakao çikolata vs yiyormusun mesela onlar da böyle yapabiliyor.
Çok abur cubur yok sigara içiyorum ve kyk yurdunda kaldıktan sonra bu hale geldik
Ben aknetrent kullanıyorum cildiyeciye gittim. Roaccutane türevi bir ilaç 6 ay kullanmak gerekiyor.
Ama benim iki yıl anne olmama gibi bir planım yok yıldırım aşkı bulmayı düşünüyorum da neyse işte olmaz o ilacın etkisi ablamda olumsuz sonuçlandı
Dermapen yaptır birkaç seansa düzelir cildin
Prp de yaptırdım yok anam
Özge sen miisn
Yoo bacım ben değilim
Evlat
Efendim
hametan kremini Sür
sarı kantoron yağı sür bebiş
Teşekkür ederim 😇🥰
Kükürt sabunu
Teşekkür ederim 😇
Sen hala güzelsin