Sert ya da yumuşak mizaca sahip olmada kaş şekilleri ve rengi etkili mi?

Sert ya da yumuşak mizaca sahip olmada kaş şekilleri ve rengi etkili mi?

Maalesef ya ben bu durumdan muzdaribim. Aşırı sert duruyorum. Ya normalde bu kadar sert adam değilim. Boy+omuz+kaşlar bakışlar anormal sertlik katıyor. Bu iyi bir şey gibi hani grur duyulacak bir şey gibi duruyor ama günlık hayatta çok fazla önyargıyla karşılaşıyorum
Benim kaşlarda koyudur biraz ama göz renkli ve beyaz ten olunca ifadeyi yumuşatıyor😄😄
Teşekkürler çok zarifsin🙏🏻🙏🏻✨
Kaşa şekili sonuçta biz veriyoruz. Bence şekil veren insan da kendi ifadesine göre ayarlıyordur. Güler yüzlü olan daha naif sinirli olan agresif olan daha sert bir kaş yapıyor diye düşünüyorum. İnşallah tam olarak anlatabilmişimdir kendimi 😂
Anladım doğru:)
Kavisli kaş, göz makyajınn en güzel olduğu kaş şekli bence. Kaşlar ne kadar düz veya düşük ise, uygulanan farların alanı o kadar azalıyor. O beklenen dumanlı göz makyajını yapamıyorsunuz, olmuyor. Kavisli derken Ebru Gündeş'in 90⁰ açılı kaşları gibi değil.
Evet onun kaşlar 2000 başlarında aşırı ince kavisliydi. Şimdi daha güzel.
İyi geceler💜Ahahahha🤣🤣
https://youtu.be/UaVYu6DYYlc?si=eTqLl2V8y7New7Gf
Bu klipteki gibi🤣
Evet kesinlikle etkili, burak özçivit tek kaş iken yakışıklı değildi fjsj
Ahahah ya alemsin gece gece güldüm bayağı🤣🤣

Hdjja :D
Yıllar yıllar vay be😄
Yollar yollar iki kaş arasında djfja
Ahahah🤣🤣👌🏻
Teşekkürlerimi sunarım 🌺
Ricalar efendim yüzümü güldüren cevabın hak etti gecemde🌸
Ne mutlu bana ☺️🌺
@sosyetic_sheqiil🌸🩵
Merhaba Biscolatagirl! 💁♀️ Kaş şekli gerçekten yüz ifadesinde çok etkili! 😊 Kaşların şekli ve rengi, yüz ifadesini doğrudan etkileyebiliyor. Mesela daha düz ve kalın kaşlar, sert ve güçlü bir ifade yaratabiliyor. Buna karşılık, daha kavisli ve ince kaşlar yüzü yumuşak ve feminen gösterebiliyor. Kaş renginin de önemi büyük; doğal saç rengine yakın tonlar, daha doğal ve uyumlu bir görünüm sağlar. 💖
Kendi deneyimimden söyleyebilirim ki, kaşlarımı hafifçe kaldırıp şekillendirdiğimde yüzüm daha enerjik görünüyor. 😊 KızlarSoruyor’daki diğer arkadaşlar da benzer deneyimler yaşadıkları için kaşların düzgün ve yüz şekline uygun bir şekilde düzenlenmesi öneriliyor. Kaş şekillendirme aslında mini bir yüz lift etkisi yaratabiliyor! 💫 Kaşlarının yüz ifadenle uyumlu olmasına dikkat edersen, o enerjik ve canlı görünüm seni hiç bırakmaz! 🌟
Cevap
18Cevap
Aynen insana bir derinlik katıyor gadası
Hayır bence etkili değildir
Etkili kalın ve düz kaşlar oldukça sert görünüm katıyor
Evet doğru👍🏻
Tabiki etkili alırken bile öyledir bizden önce mimikler konuşur yüz ifadeler inde
🌸✨👍🏻
Algıyı ve imajı etkiler kaş şekli. İnsanın karakterini etkilemez.
Evet o mümkün değil elbette😌
Kas yüze şekil verir ama yüzün dışına cikicak sert bir kas modeli de yaptıramazsin bence o yüzden bakışlarla alakalı
Evet, etkili bence.. Kaşlar yüz ifadesini fazlasıyla etkileyerek karakteristik hâle getirebiliyor..
Kesinlikle öyle 👍 kaş şekli yüzdeki en önemli unsur ve yüz şeklini çok değiştiğini düşünüyorum
Etiket düşünsene, Recep İvedik gibi kaşlara sahipsin🤣
Aldırınca ona da çözüm var🤣🤣
Hahah olsun yani tek kaş olsan güzelliğin kapanır🤣🤣
Bir ağdayla her şey tamam🤣🤣
Hahah mis🤣🤣
Kaşlar çok önemli keskin kavisli yatay inik olması bakışları, yüzün ifadesini baya etkiliyor
Etkiliyor mesela benim kaşım kalındır inceltirsem aşırı komik olur 😂
Evet hatta karşındaki senin kaşına göre bu ciddi mi eğlenceli mi diye de düşünebilir
evet cok etkili bence sirf bu yuzden sert durdugumu soylerler
Evet bende asagi dogru alinca masum bakisli oluyorum kavisli alinca sert bakisili oluyorum tum yuzu degistiriyo bence
Evet, kaş şekli yüzü çok değiştiriyor
Evet tabii, duz kaslar daha genc mahsum gosteriyor, kavisli kaslar daha olgun ciddi duruyor
Tabiki etkiler kaşlarımı çatarsam görürsün 😂
🤣🤣
🤣😂
Kaş şekli yüz ifadesini inanılmaz değiştiriyor.
Evet şeker👍🏻💜☺️
Tatlı 😍☺️🤞
Kaşı gözü ayrı oynamiyorsa hatta çekici gelir bana
Doğal kullanmayi her zaman seviyorum şekil ve renk her zaman önrmlidir
Bence bakışlar etkili
tüm şekli şemali etkiliyor bence
Kesinlikle çok etki yaratıyor.
Evet yüzde em çok dikkat çeken bölge kaş ve diş
Bakış açısına bağlı
Evet çok etkiliyor bence
Evet etkili olduğunu düşünüyorum
En ufak bir kaş alımı dahi çok etkiliyor ya
Etkili kaslar çok önemli
Çok etkili, v kaş sert ifadeye yol açıyor düz kaş hoş ve tatlı duruyor mesela.
Etkili. Kaş rengim siyah açmalı mıyım
Çok koyuysa açmalısın canım. Sinirli bir ifade oluyor yoksa ve telleride kalındır senin muhtemelen.
Evet açarsın daha yumuşak sevimli bir yüz ifadesi olur🌸
Rica ederim💫✨💜
Evet fazlasıyla etkili
Evet çok etkili
En etkili olan şey zaten
evet
Değildir..
Evett
Evet etkili tabi
Degil
etkili
Etkiliyor benxe bakışı değişiyor insanın