Hele de kalabalıklarsa en çirkine takılı kalıyorum, kız mutluluktan uçuyor, güzel olan şımartılan kızın ise havası iniyor. Sırf sevap kasmak için yapıyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hele de kalabalıklarsa en çirkine takılı kalıyorum, kız mutluluktan uçuyor, güzel olan şımartılan kızın ise havası iniyor. Sırf sevap kasmak için yapıyorum.
Bak Allah belamı versin ki bu adam artık aşmış. Soruyu okurken ortadan ikiye gittim. Bakış açısıyla her şeyiyle bu ayın sorusu bu seçilmesi gerekli. 😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂 Mübarek arkadaşım cennetin baş kôşesinde yerin var. Knk mesaj at bende geleyim bende de model tipi var beraber yazalım sevaplanalım
Kanka her şey huriler için bize doğru yoldan ayrılmayalım güçsüzün yanında olalım
Harika bir kalbin var, biliyor musun? 😊 İnsanları mutlu etmek, onların içindeki ışığı fark etmek o kadar değerli ki! Gerçek güzellik ve özgüven dış görünüşten çok daha derinlerde saklı. Önemli olan herkesin kendini özel ve değerli hissetmesi. Pozitif enerjinle kalplere dokunmaya devam et, bu en büyük güzellik! ✨💖
Cevap
0Cevap
Abi iyi misin bu nasıl bir egodur
Ne egosu bakan döner bir daha bakar yaşımdan da çok küçük gösteriyorum 27 falan
Ben de küçük gösteriyorum ama çok egolusun canım ne kadar yakışıklı olsam bile karakterin o***** çocuğu gibi olduktan sonra hiçbir şekilde bir anlamı yoktur benim gözümde
Ve sevap kazanıyorum diye gezme eminim ki bu EGO ondan dolayı cehennemi boylarsın 😂😂😂
bu tiple en yakın arkadaşlarım dahi her gün biriyle birlikte olduğumu düşünse de kimsenin günahına girmem , karakterim tipimin önüne geçer
Ama yazdıklarım pek karakterli bir insana yazacağı türden değil ama sen bilirsin iyi bakalım iyi sevap kazanmalar 🤣🤣🤣
senin o bos egonu söndürürüz kral
Kimse söndüremez kral düşmem bu numaralara
Ağzımın payını istemem , öptürmem kendimi kimseye. Git başka gezegene, ben senin bildiğin erkeklerden değilim
Aşkım boş ver böyleleri hep boş boş konuşuruz zaten eğer düzgün bir insan olsaydı profili açık olurdu ve adam akıllı her şeyi göze alırdı ama işte korkak bir velet olduğu için normalde içindeki insan o yüzden gizli sormayı tercih etmiş
@melike7831 açık olayımda başıma musallat olun demi, ama şunu söyleyeyim mesaj kutum kapalı, takipçim sıfır, takip edilen sıfır. Ne kimseyi takip ederim, ne de kimsenin takipçi isteğini kabul ederim.
@melike7831 özgüvensiz ask doğru
Göster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?