Ne yaparsam yapayım kendimi dünyanın yetersiz, çirkin insanı gibi hissediyorum, aksi iddia edilse bile inanamıyorum ne yapacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yaparsam yapayım kendimi dünyanın yetersiz, çirkin insanı gibi hissediyorum, aksi iddia edilse bile inanamıyorum ne yapacağım
Bunu okuyunca kendimden bir parça gördüm. Ben de senin yaşlarında bir kızım ve inan bana, anlattığın duyguların çok benzerini ben de uzun süre yaşadım. İnsanlar bana “çok tatlısın”, “çok güzelsin” diye iltifat eder ama ben hiçbirine inanamazdım. Kendimi hiçbir şeye layık görmezdim. Hep en kötüsünü hak ettiğimi düşünürdüm; ilişkilerde bile böyleydim. Dün çok yakın bir arkadaşımla tam da bunu konuştuk. O da benim gibi hissediyor. Sonra bir şeyi fark ettik. Kendimizi değersiz gördükçe gerçekten bunu çevremize yansıtıyoruz. Kötü insanları, bizi hak etmeyen insanları hayatımıza daha kolay çekiyoruz. Çünkü insanlar senin özgüvenini de özgüvensizliğini de hissediyor. Sürekli kendimizi eksik gördüğümüzde, güzel şeylere layık olmadığımıza da inanmaya başlıyoruz. Halbuki dönüp baktığımda şunu görüyorum, hem görünüş hem de karakter olarak birçok insandan çok daha iyi, daha vicdanlı, daha merhametli insanlarız. Ama bazen bizden çok daha kötü, çirkin ya da karakter olarak çok daha zayıf insanlar bile kendilerini çok değerli görüyor. Kendine güveniyor ve hayatına güzel şeyleri çekebiliyor. O yüzden sen de kendine biraz daha şefkat göstermeyi dene. Belki ilk başta inanmayacaksın ama zamanla zihnin de buna alışacak.
Yaşın kaç bilmiyorum ama ben şunu fark ettim yaş aldıkça insan kendini daha iyi tanıyor ve kendi değerini daha çok anlamaya başlıyor. Ben de çok içine kapanık, sessiz, sakin bir kızım. Hep öyleydim. Ama büyüdükçe kendime karşı daha anlayışlı olmayı öğreniyorum. Bir de şunu unutma, hepimiz farklı çiçekleriz. Güzellik algısı herkeste bambaşka. Mesela benim saçlarım dalgalı, ben dümdüz saçlara özenirim. Ama düz saçlı arkadaşlarım da benim saçlarıma özeniyor hatta aşıklar her gördüklerinde dokunmadan edemiyorlar. Ben çabuk kilo alan, biraz dolgun biriyim, zayıf arkadaşlarım ise Keşke biraz kilo alabilsem, sana çok yakışıyor diyor. Yani senin kusur sandığın şey, başkasının hayran olduğu bir özellik olabiliyor. Eğer çevrende seni gerçekten seven insanlar varsa ve sana güzel olduğunu, yakıştığını söylüyorlarsa, buna biraz olsun kulak vermeyi dene. Seni kırmadan, iyiliğini isteyen insanlar zaten gerektiğinde eksiklerini de güzel bir dille söyler. O yüzden sürekli aynadaki en kötü haline odaklanma. Ve en önemlisi, kendine söyleyeceğin sözlere dikkat et. Çünkü günün sonunda en çok kendi sesini duyuyorsun. Kendine yıllarca çirkinim, yetersizim dersen, bir süre sonra buna gerçekten inanıyorsun. Ama aynı şekilde kendine ben değerliyim, güzel taraflarım da var demeyi öğrenirsen, zamanla buna da inanmaya başlıyorsun. Lütfen kendine karşı biraz daha nazik ol. Emin ol, seni sen olduğun için sevecek insanlar da var. Belki şu an bunu görmek zor ama bir gün aynaya baktığında kendinle kavga etmek yerine gülümsemeyi başaracaksın. Bunu ben de yeni yeni öğreniyorum 🩷🦋🫂
Kimsenin mükemmel olmadığını bilmelisin herşeyden önce bak mesela güzellik algısı o kadar farklı bir şey ki hiç kimse de aynı durmuyor benden örnek verecem benim gamzem var ben sevmiyorum göstermemek için bile saklıyorum o derece ama başkası kendisinde olmasını çok istiyor hatta karşılaştığım insanlar bana direkt onu söylüyor oysa ben sevmiyorum kendinde kusur olarak gördüğün özgüvenini yere çeken şeyler kim bilir kaç kişi sende olan şeylerin kendisinde de olmasını istiyordur seni güzel buluyorlardır kendini bu düşünceden kurtar seni çok aşağı çeker bu durum bir süre sonra kırılacaktır bunu benimsersen.
Ben de öyleydim ve kendimi güzel hissetmiyordum daha sonra kendimi güzel hissetmek için elimden geleni yaptım hala da yapıyorum bence bunun bir sonu yok kendine olduğun gibi sev vs bunlar bence yalan gibi geliyor bu estetik olabilir stil değişikliği olabilir daha fazla bakım olabilir saç değişikliği olabilir ya da herhangi bir değişiklik olabilir kendi istediğin gibi kendini nasıl iyi hissedeceksen senin o şekilde yapman gerekiyor çünkü sen kendin için hareket etmeyeceksen kimse senin için hareket etmeyecek.
Hep oraya odaklanmışsın. Kendini farklı şeylerle meşgul etmen lazım. En güzel şeyler istediğinde değil onları kovalamayı bıraktığında gerçekleşir. Güzellik göreceli bir şeydir. Sen o noktaya odaklandıkça kendini hep yetersiz hissedecek ve hayatla arana mesafe koyacaksın. Kendini bu yüzden küçümseyip kısıtlama. Hayatı akışına bırak onun dokusunu özümsemeye bak. Bunun içinde kendinle barışık olmalısın. Ayna da gördüğün kişi sensin ve gördüğün şeyi değiştiremezsin. Bunu bilip kabul etmeli ve bu halinle mutlu olmayı öğrenmelisin. Özgüven işte böyle gelir. Fiziksel görüntümüzü değiştiremeyiz ama nasıl görüneceğimizi bu belirlemez sadece. Senin düşüncelerinde ki bakış açın önemli. Sen kendini nasıl hissedersen etrafına da o enerjiyi yaymış olursun.
Kendini böyle hissetmen çok doğal, çoğu zaman içimizdeki ses dışarıdan gelen iltifatları bile susturabiliyor. 😔 Unutma ki senin değerin ve güzelliğin, sadece dış görünüşünden ibaret değil. Seni özel kılan birçok yönün var. Kendine karşı bu eleştirel iç sesi biraz susturup, kendi eşsizliğini keşfetmeye ne dersin? ✨
@Bodunums dhdkdjdk patladım buna ya yapay zekaya bak son moral bükücü 🤣
Cevap
64Cevap
öz güven geliştir
Olay kendinde bacım
Bide gerçek özgüven ne biliyor musun
Ne olursan ol sen kendi bedenini sevmek zorundasın
Olduğu haliyle o yüzden sen sev aynadaki halini başkasının dediğinede odaklanma
🧘♀️
Ben de tatile gittim herkes tanımadığım kişiler bile çok güzelsin maşallah kuğu gibisin diyolar
Hiçbir karşılık beklemeden..
Ama düşündüm her zaman hayatta böyleleriyle karşılaşmıyoruz maalesef çünkü helede büyük şehirde yaşıyosan insanların burnu kalkmış..
Sen aynaya bak ve gülümse allık sür iyi ki kadınım iyi ki benim de🤭🥰🩷🌼🐣
-Hani bir laf var ya; "Bekara karı boşamak kolaydır".
-Kişiler hemen hemen her yorumda kendinden güvenden bahsediyor. Bu bir gerçek ki; güzel ya da yakışıklı olanlar hayata her zaman 10-0 önde başlar. Bizler karşımızdaki kişinin ne durumda, hangi fiziksel özelliklere sahip olduklarını bilmiyoruz. Çirkinsen ne yaparsan yapsan da, ağzın ile kuş tutsan da yine de her zaman ikinci sınıf vatandaş olursun. Güzel ya da yakışıklı olanlara geçilen torpili gördükçe ister istemez dizlerinin üstüne çökersin.
-Sen tam olarak neyini beğenmiyorsun. Onu bilsem daha güzel bir öneride bulunabilirim arkadaşım.
Bunu ben de yaşıyordum üstelik insanlar aksini söylemesine model olabileceğimi bile söyleyenin olmasına rağmen çirkin hissediyordum ama farkettim ki ben değil onlar haklı yaptığım bu sadece kendini değersiz görmek öz güvensizlikler fazla incelemek ayna karşısında falan yani gerçekten öyle çirkin olmayabilirsin kendini öyle görüyor olabilirsin kilon boyuna göre kaç yüz yapın jawline yapın burnun falan nasıl bunlara göre bakmalısın sen kendini detay detay inceliyorsundur bir sivilceye ya da bir saç teline falan odaklanım gerçekten söylüyorum kendini fazla eksik gördüğün için böyle hissediyorsun
Sana en iyi gelecek şey sosyal medyada gördüğün güzellik standartlarına aldırış etmemek. Maalesef günümüz medyası dolayısıyla sadece sende değil birçok insanda aynı düşünce hakim bunun sebebi "estetikli güzellik" algısı. Ama inan her yaratılışın bir güzelliği var. Sosyal medyadan bir müddet uzak kalmak bu süreçte kendi iç dünyana yönelerek ve YouTube'dan bu düşünceyi aşmak için birçok insanı dinleyebilirsin. Bunlar sana iyi gelebilir. Her şey güzellik değil bazende zeka etkiler etrafındaki insanları. Umarım bu düşünceyle en güzel zamanlarını harcamaz ve en kısa zamanda kendinle barışıp hayatın tadını doyasıya yaşarsın ☺️🙏🏻
herkes bole bence bende öleyim bagzen beğeniyorum bagzen begenmiyorum dün kendimi çok beğeniyorum yarin hiç beğenmiyorum mesela aynaya cok bakmamaya calis eminim günün yarısı ayna karşısında geçiyordur oda çok etkiliyor insan hep bi kusur arıyor
Kimse mükemmel değil kiminin fiziği güzel kiminin kasi gözü güzel , kiminin ayak ve elleri zarif.. Güzelliğin tek değer olmadığı düşün popüler kültür insanlara belki kalıpları dayatiyir maalesef bu yüzden kimse kendiyle barışık değil ince bel okka burun gergin yüz derken uzaylı gibi insanalr geziyor sokakta ben görünce korkuyorum şahsen:)) en azından doğalsin boş ver..
Benimde böyle hissettiğim dönemler oluyor insanı en kötü hissettiren şey günümüzde sosyal medyadaki güzellik algısı popüler kültür vs o yüzden ben genelde sosyal medyadan uzaklaşmayı spor yapmayı film izlemeyi kendi alanımla ilgili çalışmalar yapmayı günlük yazmayı vs kendime iyi hissettircek zamanlar yaratıyorum ve dış uyaranlarıda azaltınca kendine yoğunlaşıp kendinle barışmaya başlıyorsun. Sana da tavsiye ederim
Hobiler edinerek kendi ozguvenini gelistirebilirsin. Ben basketbol ve boksa ilgilendim bir ara Şu an aktif olarak wushu sanda yapıyorum. Ayrica bir tane daha olsa arkadasin varsa onunla her hafta en az bir kere buluşup en az 4 /5 saat guzel vakitler geçirmek de seni rahatlatacaktir
Kendi adıma söylemek istiyorum belediyelerin spor salonları var sadece ekipma alıp istedigin kadar gidebiliyorsun. Ozellikle dövüş sporları icin ekipman harici kuşak atlamak icin para verirsin o kadar. Senin icin olfukca faydalı olur bencee
Kadınlara ozel olur zaten belediyeyi arayıp sormak gerek. Birde illa bazen olur insanda kil istemeden hele bir de rahatsızlığın varmış kim ne diyebilir o kadar.
her şey önce kendine inanmakla başlar insan hayatında inişler çıkışlar elbet olur günü gelir yeryüzünün en berbat mahlukatı gibi hissedersin günü gelir enerjin yüksek olur sanki seni kimse tutamaz gibi her şey kafanda olup bitiyor kimsenin onayına ihtiyaç duyma ki kendini yargılayan değerlendiren kendin olasın değerli ve güzel olmak ta senin elinde çirkin ve değersiz olmak ta
Bence burada sorun yüzünden çok, zihninin sana karşı acımasızlaşması. İnsan kendine sürekli kusur arayan gözle bakınca, kim ne söylerse söylesin inanamıyor. Ben olsam aynayla kavga etmek yerine bu düşüncenin ne zaman arttığını takip eder, kendimi başkalarıyla kıyaslamayı azaltır ve bu his sürekli hayatımı yiyorsa bir uzmandan destek alırdım. Çünkü bazen insanın gördüğü şey gerçek değil, yaralı bakışı oluyor.
Evlenerek ve kocana ilgi verirse onu üzmiyiceğinden emin edersen seni her gün güzelleştirir. Sevilmek basit güzellik iltifatlarından daha tatmin edicidir her zaman... Üstelik surtükler de güzellik iltifatları alır çokça... Sevgilmeyi ve sevmeyi güzelliğe tercih etmeyi öğren.
Beni kimse istemiyorken nasıl evleniyim
Niye istemesin... Gerçekten güven vererek birine yaklaştın mı? Hayır. Mesele bedenin değil. Üst tarafta ki karakterin ve sevgini gösterme şeklinde saklı. Bir kız var iş yeri komşum. Çok çirkin sayılır ama sevgilisi taş gibi 😪 Kız sevgilisine gerçek sevgi veriyor, yemekler yapıyor felan ilgileniyor karşılıklı bunu yapıyorlar ve çocukta çok düzgün. Acaba pas vericekmi diye 1-2 denedim yok vermedi. 😁 Kız koyun kilidi atmış çocuğa. Mesele senin içinde bitiyor... gögüs kalça ölçülerinde değil.
Şuana kadar hiç tanışmak isteyen olmadı veya hoşlanan beğenen olmadı , acildigim kişiler de reddetti olmayan birine nasıl şans verebilirim
@Erenistom kendimi sevmek ayrı bir şey birisi tarafından sevilmek ayrı birsey ben insanım ya hani sosyal bir varlığım, dediğin gibi olsa bir insanlık hiç ilişki yapmasin otursun öyle mi , bu mümkün degil
Yani sey belki insanlık icin gecerli degil ama benim için geçerli benide kimse istemedigi icin hic ilişkim olmadi ve muhtemelen de olmiycak ama öylece oturmak yerine kendimi sevmeyi denedim ve kendimin en iyi versiyonuna ulaşmaya çalışıyorum yalniz olmayida problem etmeyi bıraktım kimse sevmezse sevmesin yanj napim kendimi aynadakini hergün daha iyi görmek icin çalışıyorum tek çabam bu sanada tavsiyem bu zaten kendin için biseyler yapmaya basla.
Evlenerek mi yerlerdeyim şu an
Ben evliyken eşim bana öyle hissettiriyordu.😔 Sana öyle hissettiren insanlardan uzak dur. O zaman kendinin farkına varacaksın. Herkes eşime kimin duasını aldinda böyle biriyle evlendin dese bile kendimi çok yetersiz ve dünyanın en çirkin en işe yaramaz kadını gibi hissediyordum.
Uzun zamandır evdeyim aynada sadece kendimi görüyorum ve şunu fark ettim biri şakasına da gerçekten de olsa dışıma laf ettiğinde bunu kişisel algılamıyorum bu onun içiyle ilgili diyorum büyük ihtimalle kendini dışını sevmeye çalışıyorsun ama dışınla ilgili kötü bir şey duydun mu hemen çirkinim diyorsun ben bunu uzun zamandır aştım giib gülüyorum bu konu canımı acıtmıyor hata aynada kendimi güzel buluyorum sadece içimle ilgili yetersizlik var o da başarılı olamama durumu dış baki bir şey değil buna takılma burnun mu beğenmiyorsun sevmeye çalış çok istiyorsa yaptırırsın zor bir şey değil
Boy kilo kaç? Fiziğin müsaitse bunu gösteren kombinler yap. Daha dar kıyafetler, bazen kısa ama tenini gösterenden ziyade gizem katmak için çoraplı kombinler yap. Saçlarına havalı bir tarz kat. Sade ama şık makyajlar yap. Tırnakların çoğu zaman bakımlı olsun ve en azından özel zamanlarda manikürünü pedikürünü ojeni ihmal etme. Çirkin kadın yoktur, kendisine yeteri kadar değer vermeyen kadın vardır. Zaten eminim ki kendini tanımladığından çok daha güzelsindir.
Kızlar beni linçlicek ama neyse bence ilgisizlikten olabilir çünkü abaza erkeklerden dolayı 2/10 kızlar bile kendini kraliçe sanıyorlar aq sik gibi tiplerine rağmen yunan tanrısı erkeklerle çıkabilceğini sanıyorlar git instaya tiktoka sende ilgi al az
Yoo benim yakışıklı yunan tanrısı gibi beklentim yok bana kimse takip isteği mesaj isteği bile atmiyo kimse begenmiyo yani TikTok instada da ilgi yok orasinin ayrıcalığı ne kanka çirkin heryerde çirkin görülüyor tiktokdaki taş gibi kizlar dururken bana yazan yok
Bana yazan abazalari ben npc olarak görüyorum kayda değer insan olarak saymıyorum bile
lan nasıl aq habeş maymunu kız gördüm aq dm si doluydu bak ben mütavazi olmıcam ama 0 ego kendime 8/10 veririm tipim iyi boyum uzun ama dm bomboş abi gerçekten bomboş 2 tane arkadaşım 2siylede reels atıyoz birbirimize okadar bence erkeklerin geneli böyle erkekler mesaj atmadıkça kızlar atmaz oyüzden yakışıklı düzgün insanlarda takip veya mesaj isteği atar sana atmıyorlarsa artık ne biliyim profilin belli değildir okul okuyosan davranşlarına arkadaş ortamına dikkat et hiçbişey yapmasan bile 1 2tane düzgün çocukla konuşursun yani
Bu teknik işe yarar
https://youtu.be/FOB5Xfej38E?si=xwGzyOCP13NjvtOvSalal 😆😂
Birsen daha olmadığını ve herkesin kendi benliğiyle varoluşunun değerli olduğunu idrak etmeye çalıştığında ne kadar farklı ve özel olduğunu anlamak hiç zor olmayacaktır
Sürekli evde olduğum zaman bende bu şekilde hissediyorum bence bizim bi aktivite bulmamız lazım sürekli dışarıya çıktığımız da makyaj bakım falan bunlara dikat ettiğimiz için bu his kayboluyor bazen hiç dışarıya çıkmadan evde olduğum da iğrenç hissediyorum
Ponçik bence sen çok güzel bir kızsın sadece kendi kendine vesvese ve lehim yapıyorsun Muhtemelen çocukken Annen seni çok fazla eleştirdi Bu yüzden Özgüven sorunu yaşıyorsun
herkes böyle hissedebiliyor. yakından bize çirkin gelen kusurlarımız uzaktan fark edilmiyor bile. ayrıca genetik güzellikten ziyade özgüvenli olmak gerçekten farklı bir aura katıyor insanlara
Neden böyle düşünüyorum diye bi sor kendine sor sürekli ve kendini başka biriymiş gibi ikna etmeye çalış en az 10 sebep bul ve bunları en büyük sorunundan en küçüğüne sırala mutlaka sebebini bulup bi yere varacaksin
erkek olarak ben de öyle hissediyorum. o yüzden bir şeyler yapıyorum kendim için.
özgüven kazandıran işler yapmaya çalışıyorum.
Neden öyle düşünüyorsun? Biz sanki çok mu güzeliz ya da çok mu yakışıklıyız herkes eşittir unutma ve böyle yaşa
Allah seni nasıl yaratmış ise memnun olup şükredeceksin bu düşünceni kafandan atacaksın, ve sporla uğraşsan iyi olur senin açından diye düşünüyorum
Kucukken yakin cevren buna inandirmis olabilir seni. Boyle diyen kizlar dedigi kadar cirkin degil hatta guzelde oluyorlar. Deneyimle bunu asabilirsin. Birde kompleks bu yani gerceklik degil.
Ne deneyimi
Yani aslinda cirkin degilde guzel oldugunu ispat yolu ile gorebilirsin
Yoo güzel ddegilim
Evet sana gore guzel degilsin. Yani bunu sadece sen diyorsun. Ama mesela tanistigin arkadas grubunda veya girdigin ortamda sana ilgili kisiler olur sana iltifat edenler olur. Onlara istedigin kdr cirkinim de guzelsen guzelsindir. Realistik gercek degismez. Mesela boyun 165 mi sen kendini 170 mi goruyorsun istedigin kadar gor yani buda oyle. Dis onay aslinda bazen iyidir fakat buna bagimli olmak kotudur. Cunku disardaki insanlar biz yakisiklimiyiz guzelmiyiz pat diye bir kaliba koyar. Yani guzelsen guzelsindir cirkinsen cirkin.
Resmin var mı gozlerini falan sansurleyebilirsin.
İste ben çirkinim direkt olarak
Var atiyim
At
Hesap
Anlamadim gizlidenmi cikiyim
Evet
bızım işyerinde biri var onunla tanıstıralım seni kendine guvenin gelsin:D
Ne yapcak
Aynaya bak gözlerinin içine
Ben Dünyanın En Güzel Kadınıyım
Diye tekrarla...
Wowww öyle mi olmus
Degilim
Benimde yüzüm aynı eşşeğin göttüne kalemle kaş göz çizersin ya aynı öyle kendini bi şey sanma mk
Spor yaparak ve birtakım işler başararak özgüven sahibi olabilirsin. Böylece çirkin de olsan güzel gibi hissedersin.
Bende öyle oluyorum bazen de geçip aynanın karşısına diyorum ki
Daha ne kadar olması gerek güzellik için 😂diyip gülüyorum
Ben varken çirkinlik tahtını sana bırakamam, sen güzelliğinin farkında değilsin belli ki hemen silkeleniyorsun kendine geliyorsun.
Klişe gelicek çirkin kız yoktur sadece kameradaki ve aynadaki Bakışlar bir başkasının bakışı ile bir değil.
Ayna yanıltır.
Ve kendini nasıl görürsen öyle enerji yayarsın.
Kendin olmakla başlayabilirsin, Güzelliğin sınırı yok ve kusur barındırır.
Ne? kendini çirkin hissediyorsan bana bak. kendini güzel hissedersin.
Öylesin zaten, buna alış, debelenmeyi bırak.
Gelişim Kitapları oku ve sosyal medyadaki influncerlerden uzak dur.
ÖZgüvenle alakalı bir durum ne cirkinler var dünya etrafında dönüyor zannediyor
Küçüklüğün sıkıntılı. Travmaların odaklan sorununu en iyi kendin bulursun
Takma kafana
Psikolojik olarak mı böyle hissediyorsun yoksa çevren mi çirkin olduğunu söylüyor?
Her ikiside
KS den çıkacaksın. bir piskoloğa gideceksin.
Sana güzel deseler de inanmazsın çirkin deseler de inanmazsın. Önce bu olayın üzerine düşmeyi bırakmalısın. Çirkinlikten de güzellikten de kimse ölmemiş. Bu yüzden yola devam
kendini güzel bulmayan kızlar genellikle kendine bakım yapmayan kızlardır. önce bi kendin için bişiyler yapmalısın, gerisi gelir
Bakimliyim aslinda
Neden kendine güvenin yok niye böyle hissediyosunki bayanlarda çirkin diye bişey yokdur herkadın güzeldir bakımsız kadınvardır biraz özgüvenin olsun
Bakimliyim ama cirkinim
Neden takıntılısın bu kadar iyice bilinçaltına bu düşünceyi işlemişsin takma bukadar
Booşş verrrr takma bukadar salla gitsin rahat ol relaxx yani seni görenler böyle düşünmez sen kendi kendine böyle kafana işliyosun kendini buna şartlandırma
Özgüven kazanman gerekli özgüvenini kaybettiğinde kendini çoğu konuda en alt konumda hissedersin
Alt konumda hissettigim için ozguvensizim
Neden böyle hissediyorsun ki? Kendine haksızlık ettiğini hiç düşündün mü?
Sen kendini böyle görürsen insanlar da seni öyle görmeye başlar enerjin değişir
Sana neyin ya da kimin böyle hissettirdiğini bulup hayatından çıkarman lazım
Etrafındaki tipsiz ve başarısız işe yaramaz erkeklere bak o zaman kurtulursun
Kendini sev, değer ver, kendinle de mıtlu olmayı öğren
Su kelebekli gizli kiz cok güzel cevap vermis
Zaman zaman böyle hissedebiliyor insan. Değer görmemek, ilgi görmemek, yanlız kalmak böyle şeylere sebep olabiliyor. Nerden bildiğimi sormayın.
Buna sen inanıyor musun? Dünyanın en çirkin kızı olduğuna
Kendini çok ciddiye alma kimseninde çok umrunda değil zaten
Kendine değer vermekle başlamalısın ve insanları gerçekten umursama genelde boş konuşurlar ☺️🌺
Azıcık ilgi vereyim düzelirsin kanka benim prim verdiğim kızlardan iyisindir kesin
😑😑
Kendi güzellik algına göre çirkinsindir büyük ihtimalle ama herkesin güzelik algısı farklı bunu unutma kendini sevmeyi öğrenmen lazım
Sana değer veren birini bularak
Konuşmak isteyen bile yok
Sana değer veren biri lazım görünen o
Konuşmak isteyen bile yok değer vereni nerden bulcam
Dünyanın en güzel kızı gibi hisset
Komik misin sen
Sen komik misin
Psikolojik sorunların var mı
Kendini çirkin hisseden biri aaa bugün güzel hissedeyim diyebilir mi
Ne olabilir sence
Sana moral verici hoş kelimeler yazmıştım
Olan olmuş kendini sevmiyor ve beğenmiyorsun