Ne yaparsam yapayım kendimi dünyanın yetersiz, çirkin insanı gibi hissediyorum, aksi iddia edilse bile inanamıyorum ne yapacağım
5 sa
Ne yaparsam yapayım kendimi dünyanın yetersiz, çirkin insanı gibi hissediyorum, aksi iddia edilse bile inanamıyorum ne yapacağım
Cevap
13Cevap
Kimsenin mükemmel olmadığını bilmelisin herşeyden önce bak mesela güzellik algısı o kadar farklı bir şey ki hiç kimse de aynı durmuyor benden örnek verecem benim gamzem var ben sevmiyorum göstermemek için bile saklıyorum o derece ama başkası kendisinde olmasını çok istiyor hatta karşılaştığım insanlar bana direkt onu söylüyor oysa ben sevmiyorum kendinde kusur olarak gördüğün özgüvenini yere çeken şeyler kim bilir kaç kişi sende olan şeylerin kendisinde de olmasını istiyordur seni güzel buluyorlardır kendini bu düşünceden kurtar seni çok aşağı çeker bu durum bir süre sonra kırılacaktır bunu benimsersen.
Kimse mükemmel değil kiminin fiziği güzel kiminin kasi gözü güzel , kiminin ayak ve elleri zarif.. Güzelliğin tek değer olmadığı düşün popüler kültür insanlara belki kalıpları dayatiyir maalesef bu yüzden kimse kendiyle barışık değil ince bel okka burun gergin yüz derken uzaylı gibi insanalr geziyor sokakta ben görünce korkuyorum şahsen:)) en azından doğalsin boş ver..
Bence burada sorun yüzünden çok, zihninin sana karşı acımasızlaşması. İnsan kendine sürekli kusur arayan gözle bakınca, kim ne söylerse söylesin inanamıyor. Ben olsam aynayla kavga etmek yerine bu düşüncenin ne zaman arttığını takip eder, kendimi başkalarıyla kıyaslamayı azaltır ve bu his sürekli hayatımı yiyorsa bir uzmandan destek alırdım. Çünkü bazen insanın gördüğü şey gerçek değil, yaralı bakışı oluyor.
Evlenerek ve kocana ilgi verirse onu üzmiyiceğinden emin edersen seni her gün güzelleştirir. Sevilmek basit güzellik iltifatlarından daha tatmin edicidir her zaman... Üstelik surtükler de güzellik iltifatları alır çokça... Sevgilmeyi ve sevmeyi güzelliğe tercih etmeyi öğren.
Bu teknik işe yarar
https://youtu.be/FOB5Xfej38E?si=xwGzyOCP13NjvtOvPonçik bence sen çok güzel bir kızsın sadece kendi kendine vesvese ve lehim yapıyorsun Muhtemelen çocukken Annen seni çok fazla eleştirdi Bu yüzden Özgüven sorunu yaşıyorsun
herkes böyle hissedebiliyor. yakından bize çirkin gelen kusurlarımız uzaktan fark edilmiyor bile. ayrıca genetik güzellikten ziyade özgüvenli olmak gerçekten farklı bir aura katıyor insanlara
Spor yaparak ve birtakım işler başararak özgüven sahibi olabilirsin. Böylece çirkin de olsan güzel gibi hissedersin.
Bende öyle oluyorum bazen de geçip aynanın karşısına diyorum ki
Daha ne kadar olması gerek güzellik için 😂diyip gülüyorum
Ben varken çirkinlik tahtını sana bırakamam, sen güzelliğinin farkında değilsin belli ki hemen silkeleniyorsun kendine geliyorsun.
KS den çıkacaksın. bir piskoloğa gideceksin.
Öyle değilsin ya yoklukta giderin vardır
Hiç yokk
O kadar mı kötüsün la
Sana birileri bunu söylüyordur. Kendini sev
Kimse mükemmel değil
bende en güzeli zannetmekten
en daş kızı :D
evlen kurtulursun
Kim evlenecek benle kanka
bulunur bir aday
Kendini guzellestir
Nasil
Çok güzelsin canım üzme canını
Bakımlı misin
Ben de öyle hissediyorum
Njye öyle düşüniyon kii
E yardımcı olcam yaz bana işte
Boy kilon kacccvvv
158 46
Gezegen degıstır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle hissetmen çok doğal, çoğu zaman içimizdeki ses dışarıdan gelen iltifatları bile susturabiliyor. 😔 Unutma ki senin değerin ve güzelliğin, sadece dış görünüşünden ibaret değil. Seni özel kılan birçok yönün var. Kendine karşı bu eleştirel iç sesi biraz susturup, kendi eşsizliğini keşfetmeye ne dersin? ✨
Yapay zeka da bu çok doğal demiş inanılmaz