Eskiden ciddi anlamda kendimi çok beğenirdim ama kimseye de bununla övünmezdim. Hatta eskiden evde "Kendimi çok seviyorum, beğenmiyorum" derdim. Ama yıllar geçtikçe kendime olan sevgimi yitirmeye başladım. Kendimi çirkin, kilolu hissediyorum. Fazla kilolu değilim sadece yaşıma göre bir kaç kg fazlayım o da zaten belli olmuyor. Eskiden kendime olan sevgimi, beğenimi artık hissetmiyorum. Hiç birşeyimi beğenmiyorum. Ağlama krizleri geçiriyorum. Kendimi avutuyorum kendi kendime "Güzel olmak zorunda değilim, Allah herkesi güzel yaratır." Diyerek avutmaya çalışsam bile kurtulamıyorum. Küçücük çocuğun lafına bile ağlayasım geliyor. Gözlerim doluyor. İletişim kurmakta zorlanıyorum sonsuza kadar evde uyumak istiyorum. Kendime bakım yapıp zaman ayırdığımda da aynı şeyleri hissediyorum...
Güncellemeler
1 yıl
orada yanlış yazmışım "Kendimi seviyorum, beğeniyorum" olucak.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence kendinizi sevin.
Psikolojin bozulmuş sadece, özgüvenini yitirmişsin. Bu seni çirkin filan yapmaz, belki de güzel olduğunu duymaya ihtiyacın vardır...
Zaten kendini beğenmediğin ve
kendinle övünmediğin için güzelsin 😊
Özgüven kaybolmuş sen de ve insanların sana yaptıklarından dolayı da streste olabilirsin
bu dusuncelerden cikman lazım
Neden böyle yapıyorsun
Sakıncası yoksa görebilirmiyim yorumlayım