Bu konuya bu kadar üzüldüğümü kimse bilmiyor. Sevdiğim kimse beni sevmedi. Aslında güzelliği istememdeki amaç belli bir yaşa kadar sadece, çirkin demesinler yeter sevilmesem de olur, şeklindeydi. Hiç sevgilim olsun kafasında olmadım. Hep kendimi fakirlikten kurtarayım derslerime bakayım diye düşündüm. Zamanla hicbir erkeğin beni istememesini de kafaya takmaya başladım. Ben bu dış görünüş konusu yüzünden çok acı çektim. Şimdi yazacaklar buraya ne kızlar var çirkin ama havalar 1500 falan belki dışarıdan ben de öyle görünüyorum. Mutlu görünüyorum. Yalnız yaşıyorum eve geldiğimde hep ağlıyorum. Bu konu yüzünden depresyona giriyorum. Evi temizleyip toplamaya enerjim bile olmuyor. İşten gelip yatıyorum. Ailem cahil... yok mu biri evlen diyorlar. Kızlarının bu kadar çirkin bulunduğunu beğenilmediğini bilmeyecek kadar uzak yaşıyorlar bana. Uzaklıktan kastım fiziksel mesafe değil annem falan hiç sormaz derdin var mı diye öğrenciyken bir kez bile okuluma gelmemiştir. Zaten kuşak farkı da fazla. Kimi anne baba kendini güncellenmiştir evladini anlar kuşak farkı az olur bizimkiler nasıl doğdularsa öyle gidiyor. Zaten evlilik de istemiyorum. Evlilik çocuk hayalini hiç kurmadım. Öyle hayaller kurduran biri de olmadı. Kimse bilmiyor ama çocuk istemememin sebebi de çirkinliğim. Çok zorluk yaşadım görüntüm yüzünden. İkinci plan oldum, görmezden gelindim, yüzüme deneyen arkamdan dedi çirkin diye sadece sevmiştim halbuki keşke bu duygularım olmasaydı kimseden hoşlanmasaydım. Çocuk da bu dünyaya çirkin gelip zorluk yaşamasın. Güzeller güzel şeyler yaşadı. Diyeceksiniz güzellik geçici diye. Evet geçici. Ben de ömür boyu güzel olayım beğenileyim demiyorum, gençliğimde beğenileyim istemiştim. Hiç olmadı. Sevdiğim kişinin eski sevgilisi çok güzel. Keşke sevmeseydim onu. Canım çok yanıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke yazmasaydim. Burası derdimizi paylaşabileceğimiz ortam değilmiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer