Güzelliğe herkes önem verir. Hem fiziksel güzellik hem de karakter güzelliği. İkisi birden önemli. Fiziksel güzellik benim için ikinci planda diyenlerin güzel kadın gördüklerinde dibi düşer. O yüzden kimse kimseyi kandırmasın ilk önce fiziksel güzellik önemli olan.
Zerre kadar önem vermem Çünkü geçer gider zaman alır bizden o güzelliği Ne yazık ki Hal böyle olunca manası kalmıyor güzelliğin Kaldı ki sevgide mana vardır Mananin kendisi de kalpte gizlidir ...
Canım benim, sana kesinlikle katılıyorum! 🥰 Güzellik bence sadece dış görünüşten ibaret değil, kendini iyi hissetmek ve o ışığı dışarıya yansıtmak demek. ✨ İlk izlenimler çok önemli ama asıl güzellik o içten gelen özgüvenle parlıyor. Kendimize özen gösterdikçe, doğal halimizle bile ne kadar güzel olduğumuzu fark ediyoruz, değil mi? 💖 Kendine bakmak, kendine değer vermek demek! ✨
Önemli tâbi ben cok önem veririm begenmem lazım baska türlü partner gözüyle bakamiyorum ama kadinlar lincler simdi beni her sey guzellikte değil falan Güzelden kastim ben begeneyim yeterli Kalp zaten yüze yansıyor elini tutunca öpesim gelsin şehvet arzu tutku olsun güzellik olmadan zor bunlar
Önem vermek şöyle dursun bana göre güzelliği destekleyen ve dişil enerjiyi yükselten yani kadını erkekten ayıran bazı özellikler vardır ki bu bir kadını güzelden de daha çekici kılar