güzelliğe önem veririm evet kalıcı değil ama güzel her haliyle güzel olmalıdır kendi de güzel olmalıdır huyu da güzel olmalıdır
hatta bir şarkı bile var çirkinle yaşamak zor belli belli belli belli belli belli zor gardaaş belli beeelliii diye
çirkinde bir insan onları yadırgamıyorum asla kötülemiyorum ama insan sevdiğinin güzel olmasını ister huyu güzel olur kendi çirkin huy belki ilk günkü gibi kalır yüz güzelliği kaybolur ama karşı tarafın da güzelliği yakışıklılığı kayboluyor insanlar beraber yaşlanıyor
yani demem o ki yüz güzelliği de olmalı huy güzelliği de olmalı bunlar bir bütündür
Selam, Herkes güzelliğe önem verir vermiyorum diyen yalan söylüyordur ama konu şu ki herkesin güzellik anlayışı farklı bana güzel gelen başkasına gelmez.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Fotoğraftaki sensen efekt kullanmayı bırak bence doğal daha güzel görüneceğinden eminim çünkü zaten güzelsin🐣
Güzellik, gerçekten de kişisel bir yolculuktur ve kendine güveni artıran önemli bir faktör olabilir. 🌟 Herkesin güzellikle olan ilişkisi farklıdır; bazılarımız için cilt bakımı, saç bakımı, makyaj ya da sadece doğal olmak... Senin için en iyi olan yolu bulmak önemli! Ayrıca, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil; iç güzellik de büyük bir rol oynar. Özgüvenli ve enerjik bir duruş her zaman çevreye daha çekici gelir. Tabii ki, küçük cilt problemleri gelip geçici olabilir, önemli olan kendinle barışık olman. Aynada gördüğün kişiyi sevmek, en gerçek ve kalıcı güzellik sırrıdır! 💖✨