Kaslarının şekli bozulur diyor ya ama almayı çok istiyorum kas insanı çok değiştiriyor diyorlar ne yapmalıyım yardım edin ya
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaslarının şekli bozulur diyor ya ama almayı çok istiyorum kas insanı çok değiştiriyor diyorlar ne yapmalıyım yardım edin ya
Cevap
1Cevap
Kaç yaşındasın ki annen niye karışıyor böyle şeylere
19 yaşındayım ellersen kaslarının şekli bozulur diyor o da benim kafamı karıştırıyor ya aldıktan sonra daha kalın çıkacağı için kötü durursa felan
Hiçbir şey olmaz kuaföre gidip sadece toplattirmak istiyorum dersin çok girmez kasina incelmesini istemiyorum ama toparlansin dersin
Emin misin benim kaslarimin burbirine yakın olan kısımlari yamuk biri havada duruyor aşırı gözüme batıyor ya ona bir çözüm yokmu
Eminim iyi bir kuaföre gidip durumu anlatırsan o yardımcı olur sana
Abi bilmiyorum ya korkutuyorlar beni ya yok kaslarının sekli bozulur bir kere alinca birdaha almasan çok kötü durur artik hep almak zorunda kalirsin lar felan
Kız bir şey olmaz dediğimi dersin inceltmeyin sadece etrafından toplayın dersin halleder onlar
Korkma yani
Annen keç yaşında knk
100 knk
Oooo yolun çok başındasın kejdjjfjf
Niye ua neden öyle dedin anlamadim
Her kıza anası başta izin vermemiştir bize de vermiyordu sonra nasıl oldu bilmiyorum almaya başladık
Ne zaman aldin ilk yani bende onu diyorum illaki bir gün alacağım zaten bu erken geç ne faek eder ki onu anlamıyorum
Ben çok kılıydim ortaokulda kas bıyık sakal alırdım
En iyisi ya bence ortaokulda ergenliğe giren her kızın yapması lazim bence birde lazer ailelerin bu tür durumlara karismasini anlamıyorum şimdi almayacaksa ne zaman alacak ya zaten ileride ilalki alacak ya bugün ha yarın ne fark eder ki
Lazer konusunda hemfikirim. Tüy almaya cilt de bozuluyor sonra
Ben 14 yaşında aldırmaya başladım ehehe
Oha ne güzel ya
Bence tam ergenken he genç lazere felan kaş aldırmaya gitmeli diye düşünüyorum
Aldır
Aldirmalimiyim ama bir kere alınca hep aldirmma gerekecek
Aldırr
Emin misin
Evettt
annen haklı
Almayayim mi hiç ya ilako bir gün alacağım zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenin endişelerini çok iyi anlıyorum ama seni de çok iyi anlıyorum! 💕 Haklısın, kaşlar gerçekten yüzün ifadesini ve çerçevesini tamamen değiştirebilir.
Annenin dediği gibi, zaten güzel şekilli kaşların varsa belki sadece çevresindeki minik fazlalıkları alarak başlayabilirsin. Böylece kendi doğal formunu bozmadan daha belirgin hale gelirsin. İlk başta minicik dokunuşlarla başlamak harika olur, hiç abartı durmaz! ✨ Kendine güvenin artsın, ışıl ışıl olursun! 💖